En lukket dør åpner en ny

Etter 6 år på Hjelset Bygdahus har jeg pakket sammen varene og flyttet ut. Første gang jeg annonserte at jeg skulle legge ned var i september, så det har vært en lang modningsprosess. Å levere fra meg nøklene føltes rart, men helt riktig. De siste 2-3 årene har jeg som kjent vært alvorlig syk, og muligheten til å jobbe med healing har til min store frustrasjon vært ikke-eksisterende. I løpet av disse årene har jeg flere ganger fått beskjeder som: Du skal gjøre noe helt annet! Og, det er ikke healing du skal drive med.

Jeg hørte hva de sa (dette har altså kommet fra levende mennesker, kanskje greit å presisere 😀 ), men klarte ikke helt å forstå hva jeg da skulle gjøre. Å skrive bøker og holde foredrag er ikke noe nytt, det vil jeg gjerne gjøre videre. Healing, absolutt. Så hva er noe helt annet..?

Mange, kanskje spesielt spirituelt interesserte, er nysgjerrig på hva som er deres livsoppgave. Kanskje føler de at de er i feil jobb og heller ønsker å jobbe med evnene sine i en eller annen form, men tør ikke å si opp fast inntekt for en usikker økonomisk framtid. Fullt forståelig! Jeg har også lurt litt på hva som er meningen med mitt liv, særlig de siste årene der jeg ikke har kunne gjøre det jeg elsker aller mest, å jobbe med healing. Hadde jeg fått vite min livsoppgave i desember hadde jeg ikke skjønt noe som helst, men da jeg på torsdag ble informert via kanalisering falt brikkene på plass. Så om du fortsatt søker, er tiden kanskje ikke inne enda til å få vite det du trenger å vite. Hva min livsoppgave er holder jeg for meg selv en stund til, og det er med ærefrykt og ydmykhet jeg tar fatt på dette nye i livet mitt.

I samme kanalisering fikk jeg vite at før jeg kom til dette livet hadde jeg sørget for at det skulle være en mirakelknapp som mine hjelpere skulle trykke på hvis jeg holdt på å dø. «Nå har vi trykket på den to ganger», sa hun, og at «hvis du likevel skulle snuble over hadde vi stått der for å sørge for at du fikk en nær-døden-opplevelse. Det gagner ingen at du dør nå». Ganske sterke ord som jeg har hørt igjen og igjen i hodet mitt i løpet av helga. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk den beskjeden på torsdag, for fredag ringte blodlegen med prøvesvarene. Trombocyttene hadde steget fra 150 mandag til 300 fredag, noe jeg jublet over! Legen fikk meg raskt ned på jorda igjen, da han sa: «Nei, det er ikke bra! Slutt med medisiner med en gang! Du har nå stor fare for å få blodpropp!» Altså, hva gir du meg? Takket være kanaliseringen kan jeg senke skuldrene og stole på at verdien synker igjen de neste dagene, i alle fall føler jeg meg trygg på at jeg ikke skal dø som følge av blodpropp. Men det gjør noe med meg å få et nesten-dødsbudskap to ganger med ti dagers mellomrom.. Og apropos det, tusen takk til dere som som er bekymret for meg og viser omsorg på forskjellige måter <3 Setter utrolig stor pris på det, selv om jeg ikke alltid er like ivrig på å snakke for mye om det som har skjedd. Det er litt av grunnen til at jeg skriver blogg, da får dere som er interessert en liten oppdatering uten at jeg trenger å fortelle alt når vi møtes på butikken.

Immunterapien jeg tok i slutten av november ble, som jeg har skrevet om før, en tøff runde med 3 måneder med kraftige bivirkninger. Jeg hadde stadig spørsmål legene ikke kunne svare på, og da bestilte jeg kanalisering. Jeg har mang en gang sagt: stakkar de som ikke har muligheten til å få svar på spørsmål, bekreftelser og beskjeder når livet er tøft. Jeg vet ikke om jeg hadde kommet meg gjennom dette uten, for i tillegg til å være veldig syk har jeg også hatt noen ekstreme prøvelser med huset vi har bodd i. Takket være beskjeder via kanalisering har jeg holdt ut, selv om det også nå ble dratt fram som en av årsakene til at jeg ble så syk forrige uke. Det har vært seigpining, tortur og mentalt uholdbart stress i 4-5 måneder.

I natt var det fullmåne, det har vært solsnu, og med det lukker jeg noen store og viktige kapitler av livet mitt. Den neste døren som holder på å åpne seg er en låvedør, og jeg står på dørstokken og trekker pusten før jeg tar første steg inn i det ukjente..

En riktig god sommer ønskes deg fra meg, med en liten påminnelse om at bøkene og kortene mine, krystaller, armbånd, vaskemidler, røkelse og drømmefangere fortsatt kan kjøpes 🙂 Planen er å legge ut salgsinnlegg på facebook utover sommeren, men ønsker du noe før det er det bare å ta kontakt.

Klem fra Cathrine 22.06.24

1 Kommentar on “En lukket dør åpner en ny

  1. Jeg har tro på at det snur nå💓 Du skulle jo skifte kurs, å det gjør du nå. Noen ganger må vi virkelig ristes mange ganger før vi skifter. 😅 Men så mye som du har blitt ristet har jeg ikke sett maken til før! Gleder meg veldig til å høre hva den nye kursen din blir. Har gåsehud. Så den er nok viktig, for både deg og andre💓 Riktig god sommer Cathrine🌸
    Klem fra Marianne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *