Mine bøker

«Prøv å forestille deg at du slipper all kontroll. Det finnes ikke tid. Ingenting du må rekke. Det er som et vakuum. Tid og avstand eksisterer ikke. Sånn er det i åndeverden. Tyngdekraftloven er opphevet. Alt er mulig. Det er alt annet enn håndfast. Like fullt eksisterer det rundt oss til enhver tid.»

Jeg hadde min pang-åpning sommeren 2015. I løpet av få uker var jeg særdeles aktivert for det spirituelle, og uten å ha tatt noen form for kurs kunne jeg plutselig heale (med røntgensyn), kommunisere med dyr og døde mennesker, legge tarot, skrive automatskrift og rense forskjellige energier. Etter dette skjedde falt brikkene litt på plass med tanke på ting jeg hadde opplevd i oppveksten. Dette resulterte i boken «Healer over natten» som kom ut i 2017.

Pris: 249 kr (Tilbudspris: 124,50 ut desember 2022)

«Det rare er at jeg ikke har vært klar over min største frykt. Jeg har hverken opplevd hjertebank eller irrasjonelle handlinger som følge av den. Mot flyvende stankelbein ja, Gud bedre, men ikke min skjulte frykt. Meg selv. Mitt indre. Å oppdage at det var en reell frykt, så omfattende og krevende, har snudd opp-ned på hele meg og den jeg trodde jeg var. Dette er en bok om selvutvikling, forståelse, tankens kraft, preging og hva det vil si å være menneske. Helt enkelt.»

«Flukten var livet – og veien tilbake» var en tøff bok å skrive. Brutalt ærlig, men likevel var det så riktig og viktig for meg å dele mine erfaringer. Boken kan gjerne brukes som et oppslagsverk når du vil rydde i livet ditt, og bevisstgjøre dine tanker og handlinger. Boken koster 299 kr, men selges for 149,50 ut desember 2022.

Bøkene kan kjøpes i butikken min, eller ved å sende mail til cathrinesalternativ@gmail.com . Husk å skrive hvilken bok du ønsker, samt navn, adresse og telefonnummer.