FRIHET

Denne posten har jeg sett fram til å skrive lenge! Endelig kan jeg dele at huset mitt er solgt, og selv om jeg blir sittende igjen med nesten en million i gjeld er jeg fri fra marerittet vi har vært gjennom de siste årene. Pengene som kom inn på Spleis er til god hjelp for å få ned lånebeløpet noe, så tusen hjertelig takk til hver og en av dere som ga et bidrag der i vinter! De siste to årene har livet røsket tak, og i perioder har det vært så svart at jeg har hatt lyst til å forlate jorda. Men jeg har gravd dypt og funnet små håp, små lysglimt, og ikke minst merket den enorme støtten jeg har hatt fra venner og familie, kunder i butikken min, og folk jeg ikke engang kjenner som har fulgt med på bloggen min. Jeg kjenner mange klarsynte og intuitive som har sagt at det vil ordne seg, det har også orakelkortene bekreftet. På grunnlag av det har jeg hele tiden hatt et håp om at det må bli en løsning til slutt. Men at det skulle gå 5 måneder med seigpining før salget var et faktum har vært en ekstra belastning og ganske heftig å stå i.

Overtakelse var sist fredag, og den euforien som bruset innvendig var helt utrolig å kjenne på. Jeg måtte lufte hodet, og endte med å nesten løpe til Lundalsvatnet 😀 Med tanke på at jeg kun har gått korte rusleturer de siste årene var det tydelig at dette var en boost som fikk kroppen til å levere mer enn forventet 😀 Fra februar til innleggelsen for 2,5 uke siden har jeg hatt konstante betennelser i begge ankler og begge håndledd, noe som naturlig nok har hemmet meg fra å gjøre alt jeg har hatt lyst til å gjøre. Jeg har ikke engang klart å holde en bok for å lese den. Etter den massive medisineringen jeg fikk på sykehuset har betennelsene forduftet, og jeg kan endelig begynne å fungere igjen. Halleluja! 😀

Jeg er fri, jeg har energi og mer livsglede enn på veldig lenge, og jeg gleder meg stort til å nyte hver dag av livet fremover. Jeg går fortsatt med blodproppfare, for den siste uka har verdiene vært enda høyere enn da legen ba meg slutte på medisinen forrige fredag. Men jeg er ikke redd, jeg stoler på at dette går seg til og at jeg etter hvert finner en gylden middelvei med medisin, meditasjon og riktig kosthold. Jeg har tatt mange grep etter innleggelsen, det vil jeg dele om senere. Jeg er så takknemlig og ser fremover med spenning og glede på hva som venter.

Jeg håper du som leser får en riktig fin sommer, ta vare på deg selv og de du har rundt deg. Et lite råd fra meg er å tenke litt over hva du spiser. Tar du gode valg for kroppen din?

Klem fra Cathrine i solskinnet

6 Kommentarer on “FRIHET

  1. Tenker på deg 🙏 Dette var godt å lese. Ønsker deg masse lykke til og god bedring ❤️
    Varm klem 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *