Yoga og sjømagi

Etter et par tunge dager var det nydelig å våkne med en kropp som fungerte, jeg hadde energi og ingen hodepine. Når ting blir satt i perspektiv som de til de grader har gjort de siste par ukene, blir man ekstra takknemlig for gode stunder <3 Da barna var dratt på skolen rullet jeg ut yogamatta og brukte 10 rolige minutter på pust, bøy og tøy. Beina skalv og det var vanskelig å trekke pusten dypt. Det var litt skremmende å kjenne hvor svak kroppen er nå, og det gikk nok enda mer opp for meg hvilken jobb som ligger foran meg ved å bygge opp igjen muskulatur og bevegelse. Istedenfor å miste motet ble jeg heller ekstra motivert til å gjøre litt for hver dag. Etter en snøfull natt kom solen fram og lokket meg ut. Sammen med Diva ruslet jeg ned til sjøkanten for å puste inn sjøluft og sollys, helt fantastisk fint. Dagen har fortsatt i samme positive trend, hodepinen kom aldri og jeg har klart å være sosial med fin-fint besøk. Denne dagen lever jeg lenge på, og skal lagre den godt i hjertet <3

Målet for veien videre er regenerering av cellene og balansering av immunforsvar og nervesystem. Før jeg får hjelp av andre holistiske behandlere ligger dette kun i min bevisste daglige tanke og indre jobb. Det blir utrolig spennende å se hva vi sammen kan få til de neste ukene. Jeg gleder meg stort til å fortelle dere mer når ting begynner å skje! 🙂 Enn så lenge er det slow motion, dag for dag, men med stadige fremskritt likevel.

Jeg svarer gjerne på spørsmål om det er noe du lurer på underveis 🙂

Ta vare på deg selv og dine, og husk å nyte livet mens du lever det. Ingen vet hva vi har foran oss <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *