Butikken legges ned!

Det er en tid for alt, og etter flere runder med meg selv har jeg bestemt meg for å legge ned krystallbutikken min på Hjelset. Det er vemodig, men det føles også veldig riktig. Noen dører må lukkes for at nye skal åpnes, og siden min spirituelle utvikling er i full fart fremover, gjenstår det å se hva som skjer videre 🙂 Jeg kommer til å beholde lokalet til kurs og behandlinger senere, men først tar jeg helt fri frem til Alternativmessa 21-22.oktober 2023. Jeg har en kropp som trenger pleie og omsorg, derfor skal jeg være egoistisk med positivt fortegn en stund, og kommer derfor ikke til å svare på meldinger eller møte noen i butikken som jeg har brukt å gjøre før. Jeg vil takke alle kunder og besøkende som har vært innom krystallbutikken min siden åpning i april 2018 av hele mitt hjerte. Dette har vært en reise, og jeg har blitt kjent med så mange flotte mennesker disse årene. Siste dag det blir mulig å komme innom butikken nå er torsdag 31.august mellom klokken 16 og 20. Neste mulighet er som nevnt alternativmessa i Kleive Grendahus. Tusen, tusen takk igjen, så håper jeg vi sees ved en eller annen spirituell seanse som jeg vil holde etter hvert 🙂

Klemmer fra Cathrine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *