Kinesiologi – min redning?

Det har gått tre uker siden min første time hos Brynhild, og jeg har lengtet etter å komme dit igjen. Men kroppen trengte tid, og jeg kjenner en stor forskjell på disse tre ukene. Hun jobber med lymfesystem, sentralnervesystem, skjulte betennelser, og mye mer. Hun har funnet ut hvorfor jeg har autoimmune sykdommer og når jeg fikk den første. Genetikk er hovedfaktor, selv om ingen andre har MCTD. Det er andre faktorer enn arvelige sykdommer som er årsaken. Å få så mange svar har allerede gjort at jeg føler meg mer hel. Jeg har fått bekreftelser på antakelser, og noen mer overraskende beskjeder, men for hver gang faller en ny brikke på plass. I dag var det lungene som var i fokus. Det er 20 år siden jeg fikk vite at jeg hadde fibrose, med et glassaktig slør på innsiden av lungene og «dødt» vev nederst. På spirometri/pusteprøven jeg tok i mars, sa legen at de synes det er rart jeg har så dårlig lungekapasitet fordi lungene ikke er så skadet. Jeg føler jeg klare å trekke pusten godt, men sliter med å puste ut. I dag fant Brynhild (uten at jeg hadde nevnt dette med et ord) at min høyre kjeve påvirker min utpust. Det hun heller ikke visste var at høyre kjeve har vært kranglete i mange år. Når jeg åpner munnen litt, særlig når jeg tygger mat, skyter en intens smerte i kjeveleddet og stråler ned kjevebeinet. Smertene kommer som lyn fra klar himmel, og det kan gå mange måneder mellom hver gang. Ingen har før kunne gi meg svar på hvorfor dette skjer.

Selv om dette er en lang prosess før jeg er i mål, har jeg full tillit til prosessen. Jeg tar en dag av gangen, og har lave skuldre. Denne uken er min siste uke med kortison. Frykten kunne slått meg knock-out på hvordan kroppen ville reagert uten medisin i kroppen, men frykten er fullstendig fraværende og jeg tviler ikke på at dette vil gå bra. Som jeg sa i starten av denne reisen er det viktig for meg å holde troen oppe, og ikke gi frykt og skepsis plass. Så langt går det veldig bra 😀

Ønsker dere alle en riktig fin 17.mai! Nyt dagen og kos dere med familie og venner <3

Onsdag kl 12 har Randi og jeg lunsj-live på Facebook, håper vi sees der 🙂

Cathrine 16/5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *