Det føles så bra!

Lenge siden sist jeg skrev blogginnlegg to dager på rad, men dette kan jeg ikke vente med! Hvis du leste gårsdagens post kunne du helt sikkert føle på nervøsiteten min før dagens legesamtale. Det siste døgnet har hjertet løpt løpsk, det har vært skikkelig ubehagelig. Jeg har prøvd å roe meg ned med at det bare er mentalt, men tenk om det er noe med hjertet..? Jeg har jo hatt betennelse i hjerteposen før, og det finnes alltids en mulighet for at det skjer igjen. Derfor tok jeg med barna på en fjelltur etter frokosten i dag. Jeg måtte tenke på noe annet og få hjertebank som følge av dårlig kondis, ikke nerver 😀

Da vi nærmet oss toppen så vi et lam som så skadet ut. Det lå inntil moren sin, og enset ikke at vi stod der. Jeg fikk heldigvis raskt tak i eier, og gitt beskjed. Et par hundre meter videre lå et stort område med pels og et par ørnefjær. Jeg tok flere bilder og sendte eier for at de skulle ha mest mulig å gå ut ifra. Da vi, en stund senere, passerte stedet på tur ned, var sauene borte. Heldigvis møtte vi eier av sauene på parkeringsplassen, og da vi studerte bildene mine fant vi nummeret til søya, som han videre la inn på gps og dermed fant sauene. I kveld har jeg fått tekstmeldinger med beskjed om at søyen og hennes to barn var trygt hjemme på gården, og lammet hadde fått behandling. Det kommer til å bli helt frisk igjen, og jeg er så glad vi var på rett tid til rett sted i dag <3

Midt oppi alt dette ringte legen. Jeg var så nervøs!! Den siste uken har jeg planlagt en tirade der jeg skulle forklare hvorfor jeg ikke hadde tatt blodprøven. Jeg forklarte at jeg har levd med alvorlig sykdom i 25 år og ikke orker å løpe til sykehuset når formen er så bra. Utrolig nok svarte legen at det skjønte han så godt, og støttet meg i det! Jeg ble så paff at jeg takket han 😀 😀 Han sa at oppfølgingen kunne opphøre fra nå av, og at jeg heller kunne ta kontakt hvis det var noe. Jeg ble SÅ glad!! Og gjett hva! Hjertebanken forsvant, klumpen i magen forsvant, og jaggu forsvant ikke svimmelheten også som jeg har gått med den siste uken. For meg ble det veldig tydelig hvor mye psyken påvirker kroppen. Det er jo en kjent sak at det henger sammen, men å kjenne det så sterkt var veldig spesielt. Som å slå på og av en bryter!

Fredagskvelden ble derfor så utrolig mye bedre enn jeg hadde sett for meg! Fjelltur, reddet et lam fra døden og fri fra hematologens oppfølging. Herliga London så herlig! Og som ikke det var nok vant Karsten Warholm gull, og Hanna laget veggie-deig til tacoen av sopp, linser, valnøtter og hvitløk! I går laget hun sjokolade (alt vi lager er uten sukker og gjær, og mye er glutenfritt), som ble så lekker at jeg må legge ved bilde av det 🙂 Så i dag kommer et lite bildedryss fra dagen.

Nå må jeg stupe i seng for å komme meg på jobb i morgen! Hanna og jeg er der mellom 11 og 15, da kan du få laget armbånd på minuttet, akkurat som du vil ha det 🙂

God helg fra sprudlende Cathrine 19/8 🙂

3 Kommentarer on “Det føles så bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *