Life is a Highway

I dag er det en uke siden oppfølgingen på Molde Sykehus ble avsluttet, og det er den beste uken på et helt år! Og jeg har virkelig hatt noen fine uker i sommer, men den overhengende følelsen av frykt og usikkerhet har dempet gleden. Tankene har stjelt mye energi, og jeg har ikke klart å være 100% i nuet. Denne uken har vært en befrielse jeg nesten ikke klarer å beskrive. Angsten er borte (!!!), svimmelheten er borte, hjertebanken er borte. Jeg er glad, bobler over av energi, og har en ro over det hele som bare blir sterkere. Jeg har byttet ut et av fire first price batteri med duracell, men de tre andre skal få bli stående 😀 Formen er så god, og det har fått meg til å tenke over hva jeg har gjort og ikke gjort for å bli så frisk som jeg føler meg nå.

Jeg begynte med veldig mye på en gang, på desperat leting over noe som kunne hjelpe meg med å stabilisere blodplatene og holde meg frisk. Yoga har jeg holdt på med til og fra i noen år, og derfor ble det naturlig å starte med det igjen, helt rolig. Men da formen ble dårligere igjen og svimmelheten ble mer slitsom, ble det sjeldnere yoga, ubevisst. Så begynte jeg aldri på igjen, men det vil jeg gjøre! Tang hadde jeg en plan om å skulle smake, meeen der feiget jeg ut 😉 Derimot har jeg lagt om kosten totalt, og spiser glutenfritt, sukkerfritt så langt det lar seg gjøre (det er jo sukker i ALT ferdiglaget!), kjøtt spiser jeg kun i små doser kylling, samt fisk en gang i uka (det vil bli oftere nå som hverdagen er tilbake), drikker ikke kumelk og spiser minimalt av melkeprodukt (kun gresk eller naturell yoghurt og ei osteskive en gang annenhver uke), jeg spiser grønnsaker fra egen hage for å unngå sprøytemidler, og har kuttet ut en type medisin. Det har vært et pes, det skal jeg gladelig innrømme og det har jeg også skrevet om underveis, men nå går det av seg selv og for meg er det ingen vei tilbake. Kroppen er SÅ mye bedre, betennelsene i bindevev og ledd omtrent helt borte og jeg har massevis av energi! Det er egentlig ganske sykt å tenke på hvor mye sjokolade jeg spiste før, mot ingenting nå. Det var ikke rart jeg hadde hovne, vonde fingre!

Meditasjon har blitt en viktig del av min hverdag (det hadde jeg ikke trodd jeg skulle si), selv om ferien har skiplet rutinene. Jeg vasser i sjøen når det er fullmåne og nymåne (det vil jeg at det blir vassing i morgen, da er det nymåne!), jeg jorder meg ved å ligge på plenen og meditere, og setter meg av og til ved et tre, helt til jeg føler meg oppspist av knott, maur og edderkopper og rister på armer og bein hele veien hjem 😀

Jeg går hos kinesiolog Brynhild, og uten henne er jeg ganske sikker på at jeg ikke hadde vært så bra som jeg er nå. Men i ukene før jeg begynte der var det min gode venninne og partner in crime Randi som hjalp meg med lysspråk og healing. Det var det som snudde hele situasjonen tirsdag 15.mars, fra å føle at jeg visnet bort og ble likegyldig til alt, til å få en boost som ga meg energi til å ville leve <3 I tillegg til disse to har jeg flere gullegode mennesker rundt meg som gir healing, råd og veiledning, legger kort, legger hendene på hjertet mitt når livet er tøft, og ikke minst – får meg til å le! Tusen takk!! <3

Den totale pakken av dette er at jeg nå, 5 måneder senere, føler meg helt frisk i kroppen! Tenk hvor heldig jeg har vært som har fått lov til å oppleve dette! Det er helt rått å bli så syk på så kort tid, for så å vende hver stein (eller celle) for å bygge en ny grunnmur til dette tempelet (jeg har ikke drukket altså 😀 ). Åh, det er en ting til, jeg har helt sluttet å drikke alkohol fordi det bryter ned så innmari av det jeg jobber med å bygge opp.

Alt dette har skjedd fordi jeg bestemte jeg for å ikke ta imot cellegift, men heller valgte å følge intuisjonen og gjøre det jeg følte var det eneste riktige valget for meg. Målet mitt er å bli frisk uten medisiner. Det skal nevnes at det ikke har vært en dans på roser. Jeg har jobbet beinhardt med tanken hver eneste dag når motet sviktet, frykten eller angsten kom, eller når sjokoladehylla på EuroSpar ropte navnet mitt. Men jeg hadde tatt et valg, og skulle jeg ha mulighet til å bli frisk kunne jeg ikke falle for fristelsen eller gå til grunne av frykt. Jeg har vært noen runder i min dypeste og mørkeste kjeller for å finne lysbryteren. Der fant jeg grunnen til at jeg holder ut, fordi cellegift ikke er et tema for meg. 16 år er nok, nå vil jeg ha en giftfri kropp så langt det lar seg gjøre. Jeg tør å gjøre dette fordi jeg har god fartstid med sykdom og medisiner, jeg har en sterk intuisjon som veileder meg, og jeg har, som nevnt over, mange dyktige folk rundt meg som hjelper meg. Jeg vil derfor ikke anbefale noen å kutte medisinene sine uten å ha en god plan, men hvorfor ikke heller kombinere medisinene med healing eller annen type energibehandling? Det du KAN gjøre, er å tenke deg om en gang til neste gang du skal ta en paracet.

Vi som lever i dette århunderet har mange like oppgaver å utføre til tross for veldig ulike liv. Vi har valgt en posisjon der vi bl.a. blir bevisst på mindre heldige holdninger, vaner og atferd som gjerne har fulgt familien i generasjoner. Siden vi er bevisste, kan vi også være den som bryter mønsteret. Vi må tørre å heve hodet, være bevisst og kanskje ta et oppgjør med egne tanker og holdninger, tørre å stå imot den grå massen som gjør det de blir fortalt uten å stille et kritisk spørsmål. Vi trenger å sette grenser for oss selv og stå opp for våre meninger. Det er opp til hver enkelt å rense kroppen sin, tenke på kosthold, være bevisst på hvilke tanker en sender ut. For hver person som renser seg selv, både den fysiske og eteriske kroppen, påvirker det den kollektive bevisstheten på kloden. Tenk miljø, tenk bærekraft, tenk norsk og kortreist mat. Alle kan gjøre litt, så min oppfordring til deg er å gjøre litt mer for deg selv og miljøet enn du gjør i dag. Hva er det første du kommer på som du kan bli bedre på? Gjerne skriv det i kommentarfeltet, da blir det synlig for andre og dermed en sterkere lovnad <3 Min første tanke er at jeg kan bruke Reko-ringen enda mer!

En riktig god helg ønskes herfra! 🙂 Minner om Superlørdag lørdag 3.sept. Da har jeg -20% på all tromlet stein, Randi kommer for å ha kortlegg, og Ragnhild/ Galleri RaMa kommer med nydelige malerier. 23-25.sept har vi et par ledige plasser på vår workshop, si fra om dette høres interessant ut så sender jeg info. Til slutt vil jeg nevne at jeg har blitt omtalt i en annen blogg, noe jeg er veldig takknemlig for <3 Les hele blogginnlegget her: MiniBlogg.no

Hilsen Cathrine 26/8 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *