Fram, tilbake, fram-fram-fram!

Først og fremst vil jeg takke for all støtte og fine ord etter forrige bloggpost! Det setter jeg utrolig stor pris på, og det gir meg nok en gang bekreftelser på at det er viktig å vise sårbarhet og tørre å være ærlig når livet er dritt. For meg er skriving terapi. Jeg kan, som forrige post beskrev, gå i dagesvis i min egen smørje, men så snart jeg skriver om det er det som det letter fra systemet. Det er nok derfor jeg også ofte anbefaler kundene mine å skrive ned det de har på hjertet, eller tankekjøret som blir et kaos. Med en gang man setter seg ned med penn og papir og tenker gjennom hva det egentlig er du føler eller tenker på, er det så mye lettere å ta stilling til alvoret av tankene/følelsene. I de fleste tilfeller kan noe skrotes, med det mener jeg at ikke alt fortjener din energi. Sett en sluttstrek og fokuser heller på det som virkelig betyr noe. Ved å ha skrotet det ubetydelige, har man mer kapasitet til å jobbe med det som er viktig.

En tur i kjelleren kan være slitsomt der og da, men når man kommer opp igjen er man klokere og har lært noe av det. Jeg har vært i ekstremt godt humør, hatt massevis av energi og følt på en veldig takknemlighet for at for hvert skritt tilbake tar jeg tre fremover. På torsdag var jeg hos Brynhild igjen, og nå begynner vi virkelig å komme i dybden (om det blir riktig ord å bruke). Hun jobbet denne gang bl.a. med metabolismen, som hos meg viser seg å ha et arvet svakt gen som gjør at maten ikke tas opp optimalt i tarmene. Da hun jobbet med dette begynte jeg å verke intenst i kroppen, og det pågikk over ganske mange minutter. Det var tydelig at noe åpnet opp og ble frigjort. Da timen var over var smertene helt borte, og dagen etter følte jeg meg totalt mørbanket (kombinert med 11.11-portalen). Men dagene etter det igjen, altså i går og i dag har jeg boblet over og følt at kroppen har vært i harmoni. Blåflekken på leggen (tror jeg har nevnt den før) er min indikator på blodplatene, og så lenge den ser noen lunde ut er jeg trygg på at antallet er på akseptabelt nivå. Etter nedturen med bivirkningene føler jeg faktisk at det nærmer seg reduksjon av kortisonmengde. Når kroppen er klar, er jeg klar! 😀

I dag fikk jeg en særdeles overraskende og hyggelig henvendelse. Jeg ble invitert til å holde et foredrag/temakveld i en forening, og etter alt som har skjedd siden i fjor sommer ga dette meg en skikkelig boost. Jeg takket selvfølgelig ja, og har allerede begynt å tenke over hva jeg skal snakke om. Jeg gleder meg stort til å begynne å jobbe mer igjen med det jeg brenner for, energiarbeid og veiledning, healing med andre ord. Foredrag, krystallparties og kurs vil også stå på planen min til våren. Har du ønsker? Send meg en melding eller skriv i feltet under her så finner vi ut av det 🙂

Vil også fortelle at vi denne uken har hatt en familieforøkelse, en 7 år gammel nydelig Tibetansk spaniel har flyttet inn hos oss, det er veldig stas <3 Hele familien har falt pladask for hans sjarmerende personlighet.

Tusen takk for at du leser 🙂

Hilsen Cathrine 13/11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *