Healing og dyrekommunikasjon

Dagens post er vel det man kan kalle et resultat av 8 måneders bevisst arbeid mot en friskere kropp 😀

Å ha muligheten til å hjelpe folk og dyr på den måten jeg gjør, er noe jeg verdsetter svært høyt og er takknemlig for. Kort tid etter min spirituelle oppvåkning i 2015 begynte jeg å kommunisere med dyr. Jeg gjorde dette i noen måneder, helt til jeg ikke fikk det til lenger. Mange var frustrerte og skjønte ikke hvordan evnene bare kunne forandre seg sånn, og sant å si skjønte jeg ikke stort selv heller. Det var ganske frustrerende å den ene dagen kunne ha god kontakt med et dyr, og dagen etter klarte jeg det ikke. Nå, 7 år senere, har jeg lært og forstått at alt jeg fikk til i starten var en smakebit på hva jeg har i meg og hva jeg kan. Men det er opp til meg å velge hva jeg vil satse på og hva jeg ønsker å trene mer på. Da jeg begynte å friskne til på sensommeren kom ønsket om å utvikle meg videre og lære mer. Valget falt på Dyretolkskolen til Sissel Grana, et studie som går over 18 måneder. For meg var det et naturlig valg da dyr har vært en viktig del av livet mitt siden jeg var få år gammel. Jeg har allerede snakket med og hjulpet noen dyr som ikke inngår i kurset, med ganske bra resultat. Derfor ønsker jeg nå å tilby samtale og healing av dyr som en av mine tjenester 🙂

Healing har vært mitt hjertebarn siden jeg begynte med det i august 2015. I 2019 hadde jeg 4-6 ukers ventetid hele året (jeg hadde 2-3 timer omtrent hver dag), noe som ga meg mye erfaring, men som også gjorde at jeg fikk litt nok og satt på håndbrekket i 2020. Det passet fint at korona kom den våren, for da slapp jeg å si beklager til så mange. Siden det har livet vært interessant, og det siste året har jeg virkelig fått kjenne på motivasjonen til å fortsette med det jeg gjør. Skal jeg legge ned butikken? Skal jeg slutte med healing en-til-en og kun holde kurs? Tankene har vært mange, men selv da jeg var mest demotivert hadde jeg en flamme i meg som ikke ville slukke.

Lysten til å begynne å jobbe igjen har jeg hatt i meg siden i sommer, men jeg har ikke vært frisk nok til å bruke energien på andre. Jeg har prøvd å sende fjernhealing noen få ganger i løpet av høsten, uten det resulatet jeg er vant til å ha. Det var klar tale fra universet, det er for tidlig! Men det var da. Jeg har hatt noen healingtimer for å sjekke om jeg fungerer som jeg skal, og det er veldig godt å kunne si at timene har gått veldig bra 🙂 Derfor ønsker jeg å starte opp så smått med healing fra og med kommende uke. Siden jeg har vært syk så lenge starter jeg forsiktig med en time pr dag tre dager i uken frem mot jul.

Butikken er åpen lørdagene 10. og 17. desember. Det er mulig jeg holder åpent en dag i romjulen også, kommer tilbake til det 🙂

For bestilling ta kontakt på cathrinesalternativ@gmail.com , på facebook Cathrines Alternativ AS og insta Cathrinesalternativas.

Cathrine 23.nov

2 Kommentarer on “Healing og dyrekommunikasjon

  1. Så ģøy. Tygger på ideen jeg å om å gå på skole hos Sissel Grana. Men enn så lenge venter jeg på svar fra universet om det er den retningen jeg skal gå 🥰❤ må bli veiledet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *