Strike 4!

Yes! Et tydelig bevis på at det går fremover at også dag 4 har vært en god dag med mye energi, og ingen smerter i hodet. Etter å ha gjort morgenyoga i dag kjente jeg motivasjonen komme til å trene mer. Det har jeg tidligere ikke orket tanken på fordi jeg har vært så sliten. Så selv om kroppen fortsatt er nedkjørt og skjelver av små belastninger vil jeg dag for dag bygge opp igjen muskulaturen.

I dag har jeg kjørt litt bil, og det gikk bedre enn fryktet (heldigvis!), så i morgen prøver jeg å kjøre litt lenger for å se hvordan jeg takler mer trafikk. Siden hodet er betydelig bedre enn bare for noen dager siden blir jeg overrasket om de finner noe (ekstra unormalt) på morgendagens CT. Håper hjernetåka har kommet av blodtap og alt det andre jeg har vært gjennom, og ikke av blodårer som har sprukket.

Jeg går en spennende uke i vente, med lege og sykehus tre dager på rad. Onsdagens besøk er det jeg er mest spent på til nå, da skal jeg til en lege som tenker holistisk. Forteller mer om det onsdag kveld, men det kommer poster før det også 🙂

Cathrine 3.april

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *