Reality check!

Etter fem gode dager med massevis av energi, våknet jeg også i dag med energi og følte meg bra. Ved frokostbordet sa jeg til ungene at jeg nesten glemmer hvor syk jeg nylig har vært. Men det var før jeg måtte ut i 30 cm nysnø og koste frem bilen.. Uten noen til å hjelpe meg og sykehustime som ventet, måtte jeg fullføre jobben selv om jeg var sliten. Jeg begynte å skjelve og fikk hjertebank, noe som ikke roet seg før det var gått mer enn to timer. På grunn av formen turte jeg ikke å kjøre helt fram i dag heller, så foreldrene mine måtte nok en gang trø til. Hva skulle jeg gjort uten dem? <3

Kanskje var dagsformen også preget av spenningen før ny legetime. I går tok jeg CT av hodet, og selv om hodepine og svimmelhet ikke er en plage lenger, var jeg redd for at det hadde sprukket blodårer i hodet tidligere. I dagene før innleggelsen var stikkene i hodet så intense at jeg gikk i knestående, så usikkerheten har lagt over meg siden da. Ganske utrolig at jeg ble sjekket fra øynene til hoftene i Trondheim, men ikke hjernen.. Heldigvis viste CT ingen unormale funn, det var godt å få bekreftet. Blodplatene øker stadig i antall, nå er verdien på 200! Både legen og jeg var veldig godt fornøyd med det, og som premie fikk jeg trappe ned kortisonen ytterligere, så nå blir det 20 mg i en uke til neste kontroll.

Hematologen hadde ikke noe sikkert svar på skjelvingen og hjernetåken. Det kunne både komme som bivirkning og fordi kroppen er nedkjørt, så planen videre blir som før, ta en dag av gangen 🙂

I morgen har jeg avtale med Green Doctor Pernille, som jobber som holistisk lege. Hun tenker utenfor boksen og jeg er utrolig spent på hva hun sier om min situasjon og mine forutsetninger for å bli frisk.

Som dere vet er jeg god i gang i min spirituelle vei, og har opplevd mye de siste årene. Men i ukene etter innleggelsen har kontakten til mine hjelpere blitt mye sterkere, så tydelig at jeg kommuniserer med dem som om jeg snakker med et levende menneske. Søndag kveld kom en av mine hjelpere igjennom og ba meg droppe sjokolade, kjøpebrød, sukker, melk, og kjøtt. Kjøttet pga antibiotika som er i dyrenes mat, det vil ikke være bra for min prosess. Hun kom videre med en smørbrødliste over matvarer jeg bør spise, som linser, bønner, byggryn, havregryn, div.grønnsaker, og fullkornspasta. Dette skal jeg ta opp med Green Doctor i morgen, blir spennende å høre om hun er enig!

Har du gått glipp av noen bloggposter? Da kan du trykke her så finner du hele oversikten 🙂

Takk for at du leser! <3

Cathrine 5.april

3 Kommentarer on “Reality check!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *