Hjort er gjort!

Siste blogginnlegg skapte engasjement! Tusen takk for alle tips om bøker, kurs og andre matvarer jeg bør sjekke ut. Påsken med barnefri kom beleilig, dagene skal brukes til å lese meg opp på mat som vil styrke immunforsvaret, hemme betennelser og bygge opp cellene på mest mulig riktig måte. Det er mye å sette seg inn i, og jeg er litt overveldet over endringene jeg nå må/vil/velger å gjøre for å få ønsket helseeffekt. Jeg har heldigvis jobbet mye med bevisstgjøring av tanken i flere år. Bok nr 2, Flukten fra livet, handler blant annet om hvilke grep man kan ta for å få det man ønsker å ha i livet, både via handling og tanke. Jeg tror bevisstheten min har vært veldig viktig de siste ukene. Jeg har valgt bort frykt, valgt bort usikkerhet, og heller valgt å stole på intuisjonen min om at dette vil gå bra. Jeg manifesterer at jeg er frisk, og at jeg er en kløpper på kjøkkenet (gleder meg til det skjer 😀 ).

Du har alltid to valg, bruker jeg å si til mine kunder. Denne gangen var det jeg som måtte ta valget. Det ene var cellegift og en «trygg» fremtid der sykdommen holdes i sjakk, men med bivirkninger.. Til hvilken pris? En kropp full av gift og kortere levealder. Det andre valget var å følge magefølelsen. Kroppen min vil ikke ha mer medisin, den vil rense seg selv, og det støtter jeg den i. Til hvilken pris? Å lære om mat vi har tilgjengelig rundt oss i naturen, full av vitaminer, mineraler og viktige byggeklosser for kroppen vår. Den prisen er jeg villig til å betale 🙂 Troen på at det, sammen med andre spesifikke tiltak, vil få meg frisk, kan ingen ta fra meg. Så håper jeg bare at det holder.

Å gi plass til viltkjøtt i kosten ga meg en liten opptur, og det ble benyttet ved første mulighet! 😀 Min gode venninne Brit disket sammen et nydelig måltid bestående av ytrefilet av hjortekalv, pastinakkpurè og wokede grønnsaker. Det er absolutt ikke nødvendig med kjøtt daglig, men en højdare som dette innimellom lever jeg lenge på 🙂

Det som overrasker meg mest, er at det ikke frister med sjokolade! Jeg har kjøpt noen plater med 70% kakao hvis behovet skulle bli for stort, men jeg tror rett og slett at søtsuget har forsvunnet ved å bytte ut noen matvarer. Det er ganske utrolig, for det har endret seg på få dager. Jeg vil jo ikke spise mat som motarbeider prosessen jeg har startet, det er så enkelt.

Ønsker dere en riktig fin påske! Jeg kommer til å blogge hver dag, håper du svinger innom av og til og følger meg videre 🙂

Cathrine 9/4

1 Kommentar on “Hjort er gjort!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *