Silva metoden

Behovet for hvile er fortsatt stort selv om energien og formen er stadig bedre. Derfor ble jeg liggende i senga og scrolle i morges istedenfor å stå opp tidlig til et tomt hus. På Instagram la jeg merke til en annonse jeg ikke har sett før. Det viste seg å være en laaang reklamefilm om Silva metoden. Flere har nevnt den tidligere, men jeg har ikke satt meg inn i hva det er, før nå. Det handler om å gå inn i en meditativ tilstand for å styrke kontakten med ditt høyere selv, og å bli enda mer bevisst på hvilke valg du tar. Det er rett og slett manifestering av hva du ønsker i livet, noe jeg allerede har jobbet en del med. Jeg har aldri likt å meditere, men har bestemt meg for å gjøre det daglig fremover, som et av redskapene til å få en friskere kropp. Kurset Silva metoden/MindValley tilbyr går over 30 dager med bl.a. daglig guidet meditasjon, noe som er midt i blinken for veien jeg går nå. Ved å gjøre det får jeg trent på å meditere, samtidig som jeg får hjelp til å sette meg mål og få redskap til hvordan jeg vil nå dem. Jeg meldte meg på med en gang, og er spent på hva dette vil gjøre med min bevisste og ubevisste tanke. Det blir positivt med både drahjelp og veiledning, hodet mitt orker ikke å finne ut av alt alene 🙂

Motivert og fornøyd stod jeg opp, mediterte, gjorde yoga og litt styrketrening, googlet vegetariske matoppskrifter, og leste litt om anti-inflammatorisk mat. Etter at jeg gikk ned til 20 mg prednisolon på tirsdag har jeg merket en liten forverring i kroppen. Ikke mye å snakke om, men litt mer hevelse i fingre og betennelse i et håndledd som følge av at jeg vasket begge badene på fredag.. Det minner meg på at ledd og sener fortsatt er sårbare, og at betennelsen blusser raskt opp ved irritasjon. På onsdag skal jeg videre ned til 10 mg, veldig spent på hvordan kroppen blir etter det. Da er det ekstra viktig med betennelseshemmende mat! Jeg har bestilt en kokebok om temaet som skal komme ila få dager, ser frem til gode tips og råd 🙂

Jeg har tidligere nevnt at kontakten med mine åndelige hjelpere har blitt mye sterkere de siste ukene. I tillegg til kommunikasjon får jeg også healing direkte fra dem, uten at det går via Randi eller andre mennesklige vesen 😉 Det er helt fantastisk å oppleve. Om jeg spør om hjelp, tar det max 2 sekunder før det begynner å jobbe i kroppen, og jeg merker tydelig nærværet når de er her. Dermed trenger jeg ikke å mase så mye på Randi for hjelp, og det gjør godt, for hun har det travelt nok uten at jeg skal trygle om healing også 🙂

Cathrine 10/4

2 Kommentarer on “Silva metoden

  1. Har du prøvd Kundaliniyoga? Det er den yogaformen jeg har landet på etter mange år der jeg har prøvd ulike typer. Der får du med meditasjon samtidig som du trener yoga. Det ligger ute videoer på youtube. Jeg anbefaler å bruke videoene til yogavision der Salima leder timene. Hun er helt super og jeg har aldri hatt så stor utbytte av yoga som siden jeg begynte med det. Jeg er som deg en person som ikke er så glad i å meditere, men når jeg gjør det etter disse videoene går det helt fint. Ha fortsatt god bedring, jeg heier på deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *