Energi medisin

Du vet den følelsen når alt bare stemmer? Den følelsen som sier: Halleluja! Og at brikkene faller på plass? I dag hadde jeg en sånn opplevelse, og det var helt euforisk! Kurset jeg meldte meg på i går åpnet i dag, med et hav av muligheter til å lære og utvikle seg innen mange forskjellige tema. Det har noe for alle problemstillinger, som økonomi, kjærlighet og helse, men innen hver sjanger spesifisert i det uendelige. Jeg hadde blant annet valgt et tema som omhandlet å bli frisk etter sykdom. Som en gave fra oven (det er jeg ganske sikker på at det faktisk var) fant jeg et 18-timers kurs om selvhealing, jording, lære hvordan du kan forstå og påvirke meridianbanene, balansere energien (på en annen måte enn jeg gjør), chakra, og mye mye mer. Jeg er godt i gang, og har allerede lært mye nytt om hvordan jeg kan påvirke kroppen min i positiv retning. Håper jeg kan lære bort noe når jeg har lært mer selv, for her var det mange gode råd! 🙂

Heldigvis begynner skuldrene å senke seg når det gjelder kosthold. Det viktigste jeg må unngå er sukker, melk, de fleste meltyper, alkohol, og kjøtt som ikke er foret opp økologisk. Jeg har bestilt to kokebøker, en om vegetarmat og en om anti-inflammatorisk mat, som skal komme i postkassen når som helst. Ser fram til å lære enda mer og ikke minst få tips til nye retter. Det var ganske stressende å ta innover meg alle endringene i starten, men jeg er så motivert og innstilt på å bli frisk at jeg integrerer alt det nye i rekordfart. Er mest imponert over at jeg nå står på kjøkkenet og baker brød midt på natta (som jeg ikke kan spise selv da, men jeg hater jo egentlig å bake?), jeg lager fargerike og smakfulle retter til frokost, lunsj og middag. Det er nok ikke så lenge til jeg begynner å faste igjen (det har jeg tidvis gjort før også), men vil la blodverdiene stabilisere seg enda mer først.

Siden det fortsatt er snø i lufta har jeg ikke vært på tang-sanking enda. Det er noe jeg er veldig spent på! De siste årene har jeg blitt stadig mer sensitiv, og har lært å observere hva som skjer i kroppen. Den snakker ganske tydelig til meg, og av og til får jeg også indre bilder. Venninna mi som anbefalte tang hadde fått en ganske sterk reaksjon første gang, med positivt fortegn. Jeg er spent på om mine celler jubler like mye, eller om de klarer seg uten. Haha, det er vel ønsketenkning fra min side tror jeg 😀

Jeg har derimot ENDELIG kjøpt Bokashi-bøtter og strø, så nå skal det komposteres! Jeg har ventet med å så frø i påvente av å få strøet, det skal nemlig brukes som gjødsel. Gleder meg stort til å se en stor grønnsakshage vokse fram også i år 🙂

Cathrine 11/4

1 Kommentar on “Energi medisin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *