Laaangfredag

Siden ungene er på påskeferie hos sin far, har jeg dagene for meg selv til å gjøre det jeg vil, når jeg vil. Etter en lang og spesiell vinter har behovet vært større enn ellers til å bare være i eget selskap og nyte Cathrine-tid. I dag er det langfredag, og det må være noe med denne dagen. Det virker som om den er uendelig lang? Greit nok, jeg stod opp kl. 8, sikkert unødvendig tidlig, men når fuglene kvitrer og sola skinner klarer jeg ikke å bli liggende. Selv om jeg ikke stresser i det hele tatt, har jeg likevel brukt dagen godt.

Kurset om energimedisin går sin gang, ganske spennende og en del nytt for meg 🙂 I dag har jeg lært om hvordan meridianbanene krysser hverandre, og viktigheten av at vi gjør øvelser for å balansere dem for å bli mindre stresset eller forebygge sykdom. Så enkelt og så viktig! Grønnsakshagen skal også forberedes til en ny sesong, så i dag har jeg vært i fjæra og hentet tang som jeg skal grave ned i jorda som næring til alt som skal vokse der utover sommeren. Jeg har også sådd frø i druebeger av det som skal forkultiveres, men ganske mange av frøene skal sås direkte, så de må vente til alt er klart i hagen 🙂

I dag har jeg hatt skikkelig lyst på sjokolade, og med både twist og melkesjokolade liggende i kjøkkenskuffen er det skikkelig hardt å ikke spise noe! Jeg var føre var og kjøpte et par plater med 70% kakao på onsdag, og i dag klarte jeg ikke å la være å spise.. Jeg rettferdiggjør det for meg selv med at det er påske, men vet at jeg helst skulle latt være. Jaja, jeg dør ikke av denne utskeielsen, men det kan ikke bli en vane!

Da jeg skulle gå tur med Diva i dag begynte jeg å jogge! Jeg er absolutt ingen jogger, men når kroppen begynner av seg selv måtte jeg bare henge med! Ganske sprø opplevelse, men det føltes veldig godt! Kom meg ikke langt selvfølgelig, men med tanke på at jeg ikke klarte å gå noe særlig for få uker siden er det uansett et stort skritt i riktig retning 🙂

Siden langfredagen fortsatt ikke har planer om å ta slutt, tar jeg like gjerne et kurs til i kveld. Nå skal jeg lære om kroppens trippelvarmer, som hos meg har vært et stort problem i over 20 år. Jeg håper nemlig at jeg også vil bli kvitt Reynauds fenomen som jeg har i ganske uttalt grad. Det er mange som har stirret hardt på mine mørkeblå fingre gjennom årene, noe som til tider kan være litt slitsomt. Så når jeg nå like gjerne vil bli frisk fra MCTD og ITP, hvorfor ikke Reynauds i samme slengen 😀

PS: I morgen er det fullmåne! Har du krystaller, husk å rense dem godt med salvie, vann (husk at ikke alle tåler det), selenitt eller hva du enn bruker, sånn at de er klare til å bli ladet opp av fullmåneenergien <3

Håper dere har hatt en fin langfredag! <3

Cathrine, 15/4

1 Kommentar on “Laaangfredag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *