For en dag!!

Først og fremst, tusen takk for alle innspill og oppskrifter etter gårsdagens post! Der var det mye fristende!! 😀 Brukte litt tid i dag på å se gjennom de to kokebøkene jeg kjøpte i påska, og de har faktisk flere gode oppskrifter på sjokolade og annet digg de også, så da er det ikke synd på meg lenger! 😀 Gleder meg til å teste ut forskjellig, det var mye spennende som må prøves.

Som nevnt tidligere deltar jeg på et kurs som heter Energy medicine. I dag handlet det om kroppens trippelvarmer. Min mentor og healer har flere ganger snakket om min trippelvarmer, og at den ikke er i orden. Etter det jeg har skjønt skal den stabilisere kroppstemperaturen, men også beskytte kroppen mot angrep. Jeg er mye kald, og kroppstem. er ofte lav, under 37. Men i høst da jeg var dårlig hadde jeg feber 4-5 ganger i uken. Donna, som holder kurset, fortalte at når trippelvarmeren må jobbe ekstra for å beskytte kroppen, og i tillegg temperaturen, kommer den helt ut av kurs. Når den gjør det, påvirker det milten. Jeg satt med frysninger fra topp til tå! Etter min ustabile høst var det nettopp milten som var synderen nå i vinter, fordi den «spiste» opp blodplatene etter hvert som de ble produsert. Donna sa også at om trippelvarmeren er i ubalanse får du en autoimmun sykdom!! Brikkene falt på plass, men dette har ingen lege sagt noe om… Donna hadde selv MS og allerede i 20-årene var hun så dårlig at beina ikke ville bære henne. Hun begynte å behandle seg selv ved å gjøre enkle øvelser som påvirker og balanserer meridianbanene. MS er også en autoimmun sykdom, og hennes fokus ble å behandle trippelvarmer og milt. Hun sa at når trippelvarmer ikke fungerer som den skal vil det gå utover bindevevet ditt. SÅ, denne jenta skal begynne å gjøre noen enkle øvelser daglig, så får vi se om jeg får kroppen min på rett kjøl igjen. Så var det de tilfeldighetene da… Hvorfor trykket jeg meg inn på denne linken forrige søndag, og hvorfor valgte jeg dette kurset, blant meeeengder?? Ganske sprøtt, er det ikke? Men likevel er det ikke det, for jeg blir veiledet <3

Etter en hel påske uten barna mine (noe som er unormalt, vi bruker å dele i to), kom de endelig hjem igjen i dag. Men dessverre med litt ekstra bagasje.. Den ene testet positivt på korona i dag, den andre hadde en sterk og en svak strek i dag, så ny test i morgen viser trolig en tydeligere positiv test. Vi har klart å holde oss unna viruset til nå, vi har vært ganske bevisste siden jeg har dårlige lunger. Nå har vi det i hus, og jeg er spent på om det vil bite på meg eller om jeg slipper unna. Jeg har blodtype 0 og i tillegg tar jeg fortsatt plaquenil som skal motvirke viruset, så jeg krysser fingrene. Har ikke lyst til å bli syk nå når jeg endelig begynner å bli frisk.. Fokuset i tanken nå blir å ikke la frykten ta meg. Jeg skal ha tillit til at dette ordner seg og at viruset blåser forbi 🙂

Vi har fått gjort litt i hagen i dag også. Har begynt å legge tang i noen av kassene, og forberedt flytting av andre kasser til kompost. Værvarselet er jo en drøm framover så vi skal kose oss i hagen denne uken, om vi er positive hele gjengen 😉

Vil gjerne slenge på litt reklame på slutten her, jeg har lagt ut arrangement på Facebooksiden min i dag ang workshopen Randi og jeg holder om knappe to uker. Legger ved link her direkte til arrangementet. Hvis den ikke vil fungere finner du det på Cathrines Alternativ AS. Si fra om du ikke har Facebook, men ønsker info så sender jeg det 🙂

Lenke til Facebook-arrangement Aktiver din indre kraft: https://fb.me/e/1uIHXqTgu

Det blir spennende dager fremover, har egentlig time på sykehuset onsdag, men usikker på om jeg kan dra når vi har korona i hus… Jeg gleder meg til å se hvor frisk jeg kan bli uten medisin!

Ha en strålende uke!

Cathrine 18/4

4 Kommentarer on “For en dag!!

  1. Krysser fingrene for at koronaen hopper over deg 😘 Kjekt å lese bloggen din. Blir litt inspirert 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *