Aldri hørt om..?

Med to ekstra positive (og nesten symptomfrie) unger i hus ble det skolefri og en fin dag i hagen på oss. Flere grønnsakskasser er klargjort, og større prosjekter planlagt. Sønnen har sådd hele 29 sukkererter, så hvis noen vil ha til sommeren tror jeg vi kan fikse det 😀 Gulrøttene jeg tok opp i påska har gått rett i bokashien. Når ikke en gang marsvinene vil ha dem tenker jeg at deres tid var forbi 😉

I tilfelle jeg selv skulle bli ekstra positiv de neste dagene handlet jeg inn for noen dager i dag. Og det skal sies, å handle inn så mye spesialmat var ikke bare enkelt! Jeg var innom fem forskjellige butikker, og fant litt her og litt der, men likevel mangler nesten halve handlelisten. Når jeg aldri har hørt om produktene før, og ikke vet om produktet er en frukt eller en saus, er det håpløst å vite hvor jeg skal lete. Har skjønt at det kan være lurt å besøke Asia Marked, der var jeg ikke i dag.. Handlelisten skrev vi etter hvert som vi fant oppskrifter vi ville prøve. Selv om kjøkkenskuffene nå er full i ukjent mat, hadde vi likevel ikke det vi trengte til noen av rettene!! 😀 Må jo le 😀 Så da var det bare å mekke litt selv.

Jeg hakket opp auberginer, squash, løk, vårløk, og brokkoli og stekte de på pannen mens pastaen (glutenfri til meg så klart) kokte. Vi tok pesto på pastaen, og resultatet ble faktisk veldig bra! Har ikke så store forventninger 😀 Som kveldskos ble det vafler av mandelmel og kokos yoghurt. Godt og annerledes, null stress å bytte ut den gamle vaffelen med denne 🙂

I morgen formiddag skal jeg på sykehuset på ny kontroll, det vil si om jeg tester negativt for korona. Har heldigvis ingen symptomer, så er ikke så bekymret. Sist var blodplatene på 240, og hemoglobinen var endelig innenfor normalen. Regner med pilen går i samme retning fortsatt, jeg er i god form og forventer ikke noen nedslående beskjed 🙂

Så gøy å høre at flere allerede har googlet energi medisin! Jeg tror virkelig at disse enkle grepene kan hjelpe mange!

Legger ved bilde av mesterverket vi hadde til middag i dag 😀 Rett og slett fordi jeg ikke har noe annet bilde klart 😀

Ønsker dere en fin onsdag!

Hilsen Cathrine 19/4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *