Før sluddet kommer..

Vi har hatt to fantastiske uker med deilig vårvær og sol fra skyfri himmel. Jeg har daglig gjort litt i hagen for å klargjøre årets dyrkingssesong. I dag har jeg vært i fjæra igjen for å hente mer tang til å grave ned som ekstra næring. Kan vel ikke påstå at det frister veldig å smake på tang, men jeg har sagt jeg skal gjøre det og det skal jeg holde (huttetu). Har blitt tipset om å sanke på nymåne og fullmåne til det som skal spises, så jeg har heldigvis noen dager på meg enda 😀

Jeg har ikke sådd noe ute enda da jeg ikke har drivhus, og med værmeldingene for den kommende uken med sludd og minusgrader tør jeg ikke å ta noen sjanser. Enn så lenge sås alt innendørs, men håper jeg snart kan begynne ute! Begynner å bli utålmodig 😉 Det blir en spennende sesong med større utvalg enn noen gang i hagen min 🙂

På tirsdag skal jeg til en kinesiolog som allerede har sagt at hun kan hjelpe meg med mye. Det jeg er spent på er celleoppbyggingen nå som jeg har gjort endringer. Hvor mye har det å si? Er det andre ting jeg kan gjøre for å bygge opp kroppen? Gleder meg stort og er veldig spent på hva hun kan fortelle meg og finne ut av!

Ønsker dere en fin uke 🙂

Cathrine 24/4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *