Blodplatene stiger!

Hurra! Samtalen med revmatolog i dag ble, som ventet, litt slitsom fordi jeg hver gang må forklare hvorfor jeg ikke ønsker å ta cellegift, hva de synes om valget mitt og hva som er legenes anbefaling. Jeg måtte love å ta hyppige blodprøver, det vil jeg også gjøre. Men hun hadde en positiv nyhet, og det var at trombocyttene mine var nådd rekordhøye 295! Etter å ha steget jevnt fra 1 til 240, sank de igjen til 220 og videre til 202 på to uker, noe som stresset meg en smule. Har jobbet hardt med tanken for å ikke la frykten få plass til å blomstre, noe som har vært krevende fordi jeg har friskt i minne hva lave verdier gjør med kroppen min. Derfor var denne beskjeden som pinnekjøtt på julaften 😀

Nyheten ga meg en forsterket motivasjon til å fortsette jobben mot en frisk kropp uten medisiner. Jeg tok endelig første meditasjon i det nye Silva-kurset, så tok jeg Energimedisin-kurset om aura. Etter en særdeles fin formiddag gikk jeg ut i hagen for å fortsette gårsdagens jobb. Jeg har satt ned hele 61 settepoteter, så jeg tror det blir mer enn løk til salgs til høsten! Haha, jeg blir så ivrig at jeg ikke klarer å stoppe når jeg først begynner å sette, eller så frø for den saks skyld. Jeg tror jeg hadde ca 15 planter i fjor, og med tanke på at vi kun er tre i familien og at jeg helst ikke skal spise poteter, tror jeg vi får rikelig 😀 Jeg har også skrudd opp et nytt minidrivhus. Greit å gjøre klart alt til salater m.m skal plantes ut. I år vil jeg gjøre det jeg kan for å unngå snegler på grønnsakene, og har derfor kjøpt drivhus til flere kasser, samt ull som skal omringe andre områder. Sammen med all løken jeg satte i går har jeg også sådd vårløk og en annen mini-vårløk. Håper sneglene ikke liker den stramme løklukten, men det skal jeg nok følge med på.

I morgen skal Randi og jeg ha en ny lunsj-livesending på Facebook kl 12. Vi skal snakke om det indre barnet, som vi opplever at de fleste trenger å jobbe med for å tilgi seg selv, foreldrene eller situasjonen. Bli med om du har anledning 🙂

På bildet passer Diva på settepotetene før de skulle i jorda 🙂

Cathrine 9/5

2 Kommentarer on “Blodplatene stiger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *