Jording!

Jeg er normalt sett A-menneske, men i dag våknet jeg kl 11!! Holdt på å besvime, da jeg normalt sett er godt i gang med søndagen på den tiden av døgnet. Regner med kroppen trengte det, men resultatet ble en mindre effektiv dag enn forespeilet. Det er også helt greit, og god trening for meg (liker jo egentlig godt å være effektiv) 😀 Vi kom oss på en liten luftetur, men siden dattera har fotballtrening på ettermiddagen ble det kun denne ene i dag. Derimot fikk jeg utnyttet sol og noenlunde ok temperatur til å gjøre litt i grønnsakshagen. Første runde med bokashi ble gravd ned i potetåkeren, og jeg satte løk nok til hele 2023 (se bilde under) 😀 Har også direktesådd frø til spinat, ruccola og baby leaf salatmix, og neste på planen da er å sette potetene. Håper det blir vær til å gjøre det i morgen. Av og til er det utrolig godt å bare gjøre ting for seg selv, i dag ble det jording fra ende til annen, og det passer meg utmerket 🙂

Jeg har sviktet meg selv litt de siste dagene ved å ikke bruke tid på meg selv, da tenker jeg spesifikt på kursene jeg tar på nett (energimedisin og Silva metoden). Har ikke sett på de på flere dager, men reåpningen av butikken har rett og slett tatt mye tid i forkant, dermed nedprioriterte jeg dette.. Ikke smart, men i morgen er en ny dag 😀 Har litt å ta igjen nå. Silva-kurset har 3×15 min meditasjon hver dag, det har jeg ikke kommet i gang med enda. Er spent på effekten det vil ha etter å gjøre det i 30 dager!

I morgen venter videosamtale med revmatolog fra St.Olav, gleder meg egentlig bare til å bli ferdig med den. Det var vært mye lege og sykehus en stund, jeg begynner å bli lei.. Onsdag er det ny time på hematologisk i Molde, håper kontrollene snart kan bli sjeldnere enn en gang i uken. Jeg har et nytt matspørsmål til dere som har omtrent samme kosthold som meg: Jeg spiser glutenfritt brød innimellom, men hva spiser dere til pålegg når dere ikke kan spise kjøtt, melkeprodukt eller sukker? Det utelukker jo det aller meste av hva jeg er vant til å spise.. Og siden jeg ofte har egg i annen form i løpet av dagen er det ikke rom for å ha det på brødskiva eller knekkebrødet i tillegg.. Håper på gode tips!

God uke ønskes 🙂

Hilsen Cathrine 8/5

2 Kommentarer on “Jording!

  1. Økologisk peanøttsmør pyntet med banan, avokado og reker, most avokado m/tunfisk, hjertesalat eller crispisalat m/somat og agurk. Prøv hjemmelaget hummus og oynt med tomat, agurk eller avokado.

    1. Tusen takk for tips! Puh, jeg har en vei å gå ser jeg. I dag hadde jeg feta, tomat, olivenolje, pepper og spinat, det var utrolig godt på knekkebrødet 🙂 Fancy til å være meg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *