Ups and downs

Det er tre dager siden forrige bloggpost, og det er fordi legen ringte med dårlig nytt på torsdag. Etter det har jeg brukt tiden til å koble av litt.

For to uker siden jublet jeg for høyeste blodplateverdi siden innleggelsen, men onsdagens blodprøve viste at verdien er halvert til 150, noe som er under normalverdien. I tillegg var blodprosenten sunket en del på en uke, noe som tyder på at jeg mister blod uten å blø. Torsdag skulle egentlig være min første medisinfrie dag, istedet ble det høyere dose kortison. Men det er helt greit så lenge verdiene stiger igjen. Jeg tok ny prøve i går, men legen ringte ikke med svaret, så jeg må vente i spenning til mandag.

Hvorfor skjer dette? Min teori er at universet gir meg en advarsel om å roe ned tempoet sånn at jeg ikke går rett tilbake i gamle spor med planlegging og jobbing. Det skal noe til å snu 42 år gamle inngrodde spor, men jeg blir stadig flinkere mellom hver nedtur 😀 Selv om jeg har et mye roligere tempo, mediterer mer enn noen gang, og planlegger minimalt, ble jeg nok litt ivrig da verdiene gikk opp for hver uke. Det er lett å glemme at systemet ikke er helt oppe og går enda når jeg føler meg frisk.

I går brukte jeg hele dagen i hagen. Jeg trengte jording, og rett å slett tenke på noe annet. Alt som har vokst i vinduskarmen ble plantet ut i flere minidrivhus. Gleder meg til det slår rot og vokser videre utover sommeren 🙂 I dag var jeg på jobb i butikken, noe som var veldig hyggelig og fint med mange flotte kunder innom. En dag der innimellom gir meg så mye glede og energi, både av kundene og energien av krystallene. Neste åpningsdag er lørdag 4.juni, frem til da skal jeg bruke enda mer tid på å meditere etter Silva-metoden.

Neste oppdatering kommer på mandag når jeg har snakket med legen. Til da er både blodprosent og blodplater betydelig høyere, ikke sant? 😀

Cathrine 21/5

6 Kommentarer on “Ups and downs

  1. ❤️🙏❤️ balanse i livet er vanskelig, når hjertet vil mer enn kroppen🥰 håper du får gode nyheter🙏🥰🙏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *