75 etasjer

Helga ble ikke så nervepirrende som jeg tidvis fryktet at den kunne bli siden legen aldri ringte med blodprøvesvarene på fredag. Hun beklaget så mye i dag, og kunne fortelle at de var bittelitt høyere enn onsdag, da var de 150, fredag 152. Det bekrefter at de ikke hadde gått videre ned. Jeg tror rett og slett jeg fikk en mental knockout da hun ringte på torsdag, og følte meg plutselig i dårligere form enn jeg egentlig var. Jeg ble lettere paranoid og sjekket kroppen for blåmerker og røde prikker og ble mer observant på svimmelhet.

I går var jeg nemlig i toppform, vi gikk 3 stikk-ut-turer, to av dem med god stigning (uvant for meg etter mange måneder i horisontalen 😀 ), og det gikk veldig bra. Faktisk sa telefonen at vi hadde gått 75 etasjer, knapt 11000 skritt og over 7 km. Hadde det ikke vært for at minstemann streiket hadde det blitt flere turer. Etter vi kom hjem vasket jeg hele huset, inkl vaskerommet! Å ha så mye energi to dager etter verdier på 152, tyder på at verdiene stiger, tenker jeg. Det var legen enig i, derfor blir det ikke ny blodprøve før onsdag. Jeg har lave skuldre og funnet roen igjen. Fordelen med å ha vært ute en vinternatt noen ganger er at jeg ganske raskt henter meg inn igjen både mentalt og følelsesmessig, og tydeliggjør for meg selv at alt går bra. Jeg vet ikke om det er et alderstegn å snakke til seg selv, da er jeg muligens mentalt mye eldre enn 42 😀 Men når jeg snakker høyt, blir beskjeden min så mye tydeligere 😀 Anbefales!

Så, status mandag kveld er at formen er fin, men uansett ny blodprøve onsdag. Krysser fingrene for at kroppen samarbeider og stabiliserer seg på nytt, tross bittelitt høyere dose kortison, 7,5 mg. Kostholdet har også stabilisert seg. Magen har begynt å reagere på hvetemel, noe som gjør jobben å holde seg unna betydelig enklere. Jeg prøver fortsatt mye nytt, men synes jeg har fått en bedre flyt og er ikke like hysterisk lenger 😀 Learning by doing 🙂

Man får det ikke bedre enn man gjør det til selv. Se det positive i det som skjer rundt deg, vær takknemlig, og finn din måte til å visualisere og rense bort smerten, sorgen, eller negative tanker fra ditt energifelt. Kontrollerer du tanken, eller lar du tanken kontrollere deg? Den kan du tenke litt på 😉

Klem fra happy C, 23/5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *