Blomstringstid

Klokken er 23.30, og jeg skulle vært i seng. Men i dag er det ikke egoet som holder meg oppe, men en nydelig sommerkveld med rosa skyer, stillhet og blomsterduft. Jeg smiler, føler meg beriket og heldig. Kan jo ikke sove bort sommernatta når den endelig er her? 🙂

I går var første onsdag uten blodprøve siden mars. Det var litt skummelt, men mest godt. For å friske på minnet var jeg nede i 1 i verdi på trombocytter/blodplater da jeg ble innlagt, for en uke siden var den 158, men minste normalverdi er 160. Det at jeg ikke skulle sjekke status i går har generert litt tankevirksomhet. Ikke noe overtenking, frykt eller hysteri, bare en nysgjerrig spenning på hvor høy verdien er nå. Jeg har gransket legger og hender etter røde prikker, men etter 5 sekunder minnet jeg meg selv på at blodverdiene er normale og at jeg er frisk. Det er den tanken jeg hele tiden vil ha, jeg er frisk og har det bra. I natt drømte jeg at jeg hadde trombocytter på 11. I numerologien har jeg 11 som mitt mestertall, og er et tall jeg ser særdeles ofte. Jeg tror ikke det var tilfeldig at det var nettopp 11 verdien var, og at jeg husker det så tydelig. Som regel husker jeg minimalt av drømmene mine. Betydningen av mestertall 11 symboliserer åndelig oppvåkning og opplysning, og som budbringer er oppgaven å inspirere og bidra til åndelig bevissthet for de rundt meg. Men den viktigste beskjeden jeg henter fra tallets betydning er at jeg må være spesielt oppmerksom på mine tanker og ideer, at mine positive bekreftelser og optimistiske holdninger vil manifestere mine ønsker og hjelpe meg å nå mine mål og ambisjoner, som da altså er å bli frisk! Så at det tallet ble vist i forbindelse med blodplatene mine viser bare at jeg skal fortsette å tenke positivt på veien jeg går, så trenger jeg ikke å bruke mer energi på å bekymre meg for verdiene. I tillegg kom drømmen natten før nytt besøk hos Brynhild.

Som alltid en fantastisk time. Kroppen jobbet på spreng med store skifter, og i dag kom vi dypere inn, noe som kroppen responderte veldig på. Gøy å være med i prosessen og kjenne hva som jobber i kroppen og når 🙂 Hovedfokus også i dag var milt, derav drømmen? Det er milten som «spiser» blodplater, så når den ikke er helt i vater spiser den mer enn planlagt. Noe annet hun også plukket opp i dag var at både hypothalamus og hypofyse var underernært, og dermed sender de ikke gode nok beskjeder ut i kroppen. Og med tanke på ansvarsområdene deres er det ikke rart jeg er litt på skakke 😉 Kort fortalt: Hypothalamus er et overordnet kontrollorgan for bl.a. fordøyelse, respirasjon og væskebalanse, kroppstemperatur og vår indre klokke. Hypofysen har ansvar for det hormonelle i kroppen.

Et annet viktig funn var at lymfesystemet i øvre mageregion ikke samarbeider med milten. Lymfene er derfor hele tiden litt forurenset, derav mine hovne hender og føtter. Brikkene faller på plass en etter en, og Brynhild fikser og reparerer det hun kan, så gjør jeg det jeg kan gjøre hjemme. Jeg er så glad for at jeg tok kurset Energimedisin, for på grunn av det kombinert med egen erfaring har jeg en større forståelse av jobben Brynhild gjør og hvilke prosesser som skjer i kroppen.

På kveldsturen med Diva sendte jeg spontant en livesending med forespørsel om noen ønsker quick fix healing. Jeg synes det er veldig spennende å kunne fjerne en betennelse eller smerter i løpet av få minutter, og gleder meg til å leke meg litt med energiarbeid førstkommende søndag. Jeg har fått noen henvendelser, men har plass til flere, så om du ønsker en forbedring i smerter og plager vil jeg gjøre mitt beste for å hjelpe deg med det. Type plager kan være senebetennelse, prolaps, smerter i knær, frozen shoulder, osv. Har du slitasjeskader vil det nok ta litt mer tid å bygge opp enn noen få minutter, men det er godt mulig smerten vil lindres likevel. Ta kontakt om du ønsker å gi det et forsøk 🙂

Ingen post uten mat, eller hur? Jeg føler jeg så smått begynner å finne min vei, midt imellom et rigid regime og the Toro-way som jeg levde før 😉 Jeg tillater meg å spise kylling og fisk, men unngår alt annet kjøtt så langt. Rødt kjøtt er tungt fordøyelig og noe kroppen min ikke bør få i seg, og svin er som kjent svineri for revmatikere. Jeg har blitt ganske flink til å like veggie-mat. Pølser av erter hadde jeg aldri trodd jeg skulle like bl.a, men joda, nå synes jeg det er godt! Heldigvis er også ungene tålmodige og spiser (og liker!) moderns vegetarkost, i dag tilsatt torskestykker. Jeg tror dette går bra jeg. Så interessant det er å ha et så bevisst innblikk i alt jeg gjør og foretar meg, på et helt annet nivå enn før da jeg alltid hadde nesen inn i morgendagen. I love it, og det er ingen vei tilbake. Punktum.

Hvilke bevisste valg tar du for egen helse? Opplever du en blomstringstid for tiden? Gjerne del med meg under her, det er så koselig at dere skriver til meg! <3

Hilsen Cathrine 9/6

8 Kommentarer on “Blomstringstid

 1. Veldig spennende,, 😇🤗Kunne veldig gjerne tenke meg quich fix healing,, Men kommer meg ikke dit nå,, Får tenke ut noe,,, Supert at de går så mye bedre med deg da😍🤗😇

 2. Jeg merker en mer ro hos deg. Så godt. Unner deg det.😊
  Jeg merker jeg har oppstigningssymptomer. Mye trett og kunnet sikkert sovet i 100 år. Utmattelsen er mer fremtredende så må hvile mer og jeg drømmer MASSE. Ellers som du tar jeg en dag om gangen. Det er det som fungerer har jeg funnet ut, da universet har en egen plan for meg. 🥰

 3. Det jeg skrev kom ikke med…hmm.

  Merker jeg er i en del indre prosesser. Å med fullmåne på tirsdag blir det godt å gi slipp. Budskapet fra forrige fullmåne til denne var rengjøring. Både fysisk og sjelelig.
  Så nå er leiligheten ryddet og vasket. Kastet, solgt og gitt bort litt til.
  Tatt litt tak i det jeg hatt litt skuret og gått holdning til.

  Følte mer ro hos deg når jeg leste innlegget. Så fint, unner deg det.🙂

  1. Så fint at du merker roen min, det blir jeg glad for å høre <3 Veldig gøy hvordan energiene påvirker oss på forskjellige måter, til og med behover for å rydde, vaske, og kaste eller gi bort ting som har gjort sin misjon <3

   1. 💖 ja. Alt er jo energi.🙂

    Ja vi er heldige. Det blir sagt at dette er den siste reinkarnasjonen i lav energi. De neste bli høye.Så Jippi! Sier jeg bare.🥰👏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *