First Price batteri

Det har gått tre uker siden forrige bloggpost, og mye har skjedd! Jeg har likevel ikke kommet så langt at jeg har skrevet noe om det, så her er en oppdatering 🙂

Sist blodprøve var bra, trombocyttene hadde økt til 175 (laveste normalverdi er 160), og siden prøven før det igjen var på 133, ble jeg utrolig lettet over resulatet. Neste blodprøve skal tas om en uke, men jeg vil ikke bruke energi på å tenke på det. Som jeg nevnte sist har jeg traumer etter det som har skjedd, og har lyst til å snakke med en psykolog for å bearbeide og legge det bak meg. Jeg har alltid vært «sterk», uansett hva jeg har vært gjennom har jeg børstet det av og gått videre. Jeg har hatt en evne til å ikke ta ting innover meg, men brette opp ermene og fortsette. The show must go on. Det har blitt noen traumer (ref. bl.a. Healer over natten), og selv om flere gjennom årene har anbefalt meg å snakke med noen, har jeg nektet for at jeg hadde noe å snakke med en psykolog om. Jeg har klart meg fint uten.

Denne gang klarer jeg ikke å børste det av meg. Jeg har aldri opplevd å ha angst før, men de siste månedene har det bygget seg opp en frykt eller angstfølelse som angriper når jeg minst venter det. Jeg er SÅ klar for å snakke med noen, og har derfor bestilt time hos privat psykolog og fått time allerede i august. Det er veldig kostbart og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til økonomisk, men det må bare gå. Å vente i månedsvis på kommunal psykologhjelp orker jeg rett og slett ikke.

Den generelle formen er jevnt over god nå. Jeg tar fortsatt kortison daglig, så er litt spent på hvor mye den gjør, eller hvor mye den dekker over rettere sagt. Men det er utrolig godt å kjenne at jeg har energi nok til å gjøre det jeg vil hver dag. Likevel er Duracell-batteriene byttet ut med First price i kroppen min. Jeg har ikke lenger behov for å være aktiv hele tiden, jeg har heller ikke lyst. Det er litt rart, litt godt, og litt kjedelig 😀 Jeg elsker jo å være i aktivitet, men kroppen min trenger ikke lenger å flyge rundt fra morgen til kveld. Det var likevel skikkelig godt å gå opp Lyngstadfjellet for et par uker siden, ganske nøyaktig et år siden forrige fjelltur. Det er en snill og fin tur, men det ga meg likevel godfølelsen av å gå i fjellet igjen. Bildet av meg og Phillip er derfra 🙂 Det ga meg en pekepinn på hvordan kroppen fungerte, og ga meg motivasjon til å gå flere turer fremover.

Forrige uke var vi på ferietur i Brumunddal, men før vi kom fram hadde vi et stopp i Lom. Endelig fikk jeg oppleve steinsenteret jeg også, og kjøpe noen nydelige skatter som ropte på meg <3 Gleder meg allerede til neste tur! Anbefaler alle steingale til å ta turen til Fossheim Steinsenter. Påfølgende dager hadde vi dagsturer til Sverige, Lillehammer, samt noen dager ved Mjøsa. Det var utrolig godt å koble av litt, selv om værgudene ikke helt holdt det de lovet da vi bestemte oss for å dra dit. Varmen tok rett og slett en pause akkurat da, men vi fikk fine dager likevel. Nå har jeg noen dager hjemme alene før vi skal til Oslo og Norway Cup. Planen er å trene og meditere, men til nå har jeg kun ryddet i gamle ting, gjort hagearbeid, og bakt diverse. Egoet er tydeligvis i aktivitet igjen og vil ikke at jeg skal meditere, så jeg må visst bli flinkere til å gjennomføre enn utsette 😉

På lørdag var butikken åpen, min snille ekstrahjelp Jadranka var der sånn at dere kunne kjøpe det dere trengte 🙂 Jeg vet ikke når neste gang blir, men trolig i august. Det legger jeg ut når jeg vet. Siden jeg skal begynne med psykolog kommer jeg ikke til å jobbe noe selv på ubestemt tid, jeg kommer kun til å ha fokus på egen helse videre til jeg er frisk nok til å hjelpe andre igjen. Jeg hadde tenkt å arrangere alternativmesse i oktober, men må dessverre utsette den til neste år.

På torsdag skal jeg til Brynhild igjen, det gleder jeg meg veldig til! Jeg er spesielt spent på om det er betennelsesaktivitet i hjerte, lunger og andre organ. Jeg er fortsatt sikker på at kroppen min vil stabilisere seg helt uten medisiner, og til slutt bli helt frisk. Den tryggheten er integrert i meg, men jeg er utålmodig og det er en prøvelse 😉 Jeg vil fortsette å legge stein for stein med riktig kosthold, behandling, meditasjon, trening og psykolog. 2023 vil bli et helt annerledes år for meg, det vet jeg allerede. Så får tiden vise på hvilken måte 🙂

God sommer, god ferie og god jazz og TAKK til deg som leser!

Hilsen Cathrine 19/7

9 Kommentarer on “First Price batteri

  1. ❤️🙏❤️ den største jobben er gjort 👏👏 å ta imot hjelp kan være vanskelig, men nå er du på rett veg🙏❤️

  2. Godt å lese at du har alt fokuset på deg og bli frisk. Det er jo et godt tegn at du kroppen har tillatt å skru ned tempo litt. Ønsker deg god bedring og nyt dagene. 💖

  3. Alt godt til deg.💖 Ja det skrikes etter psykologer i dag fra alle hold. Å de som står på venteliste blir stadig bedt om å vente. Så skjønner dilemmaet. Godt du får samtale, selv om det koster. Noen som til meg at det vil ordne seg for det som sjelen trenger. Så jeg håper det gjør det for deg å. 🥰🙏

    Riktig god Sommer!🦋

  4. Kjære Cathrine…i dag fikk jeg lagt deg til igjen….du hadde blitt borte en stund for meg…..jeg tok fram boka di….satt ute i sola…da kom det en nydelig liten fjær flygende foran meg. …så ser jeg hva du skriver her…jeg vil ønske deg riktig god bedring og sender deg Lys og kjærlighet..håper vi ses snart..stooor klem hilsen May Britt.

    1. Hei kjære deg <3 Jeg ble hacket i høst, og dermed mistet jeg alt jeg hadde på sosiale medier. Takk for at du fant meg igjen <3 Fantastisk å høre det du skriver. Nydelig <3 Vi sees plutselig vi <3 God klem tilbake

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *