Arbeidsglede

Dagene flyr, noe som er et godt tegn, for det betyr at jeg har mye energi og mye å fylle dagene med 🙂 Men det har ikke bare vært en dans på roser siden siste blogginnlegg. Samtalen med revmatolog 8/9 satte seg litt i kroppen. Dagen før gikk jeg som nevnt en relativt bratt fjelltur og følte meg 100% frisk. Beskjeden om lave blodplater gjorde at jeg plutselig ble svimmel og usikker. Den velkjente uroen i kroppen var tilbake, og angsten for nye blåmerker var nok en gang tilstede. Lørdag 17/9 var jeg så lei av usikkerheten, og valgte å ta et oppgjør med frykten. Jeg ville ikke la legens ord plage meg mer, og idet jeg bestemte meg for det, forsvant svimmelheten og uroen. Nok en gang har jeg fått merke hvor mye den psykiske biten påvirker meg fysisk.

Energinivået har vært høyt i mange uker, og det er utrolig deilig etter måneder på sofaen. Jeg blir ikke lenger sliten av å ha fullt program, og det er nettopp da det er fryktelig lett å ramle i den velkjente fella! For er det noe jeg er kjent for, er det å ha flere prosjekter til enhver tid. Det er så gøy!! MEN det var før 😀 Nå handler alt om BALANSE mellom meditasjon og jobb.

På fredag var jeg hos Brynhild igjen. For hver gang kommer vi dypere og dypere inn, nye årsaker dukker opp, og det er nesten skremmende hvor mye som har vært galt i milten. Det er ikke mulig å gjenfortelle alt som skjer i løpet av en time, men at kroppen stadig er et skritt nærmere frisk er det ingen tvil om. På vei hjem fikk jeg en sang på hjernen, som jeg ikke vet hvor kom fra, men måtte le da jeg tenkte over teksten. Husker du Making you mind up, med Bucks Fizz? «You got to speed it up, then you got to slow it down» Jeg begynte å le, så takket jeg for påminnelsen. For nå når jeg føler meg frisk og har mye energi, har jeg veldig lyst til å jobbe med både healing, kurs og butikken. Så var det den bremsen da, You got to slow it down. Jeg bobler over av arbeidslyst, og har lyst til å annonsere både det ene og andre, men jeg har (faktisk) lært, og holder igjen. Noe vil annonseres snart, så vil jeg annonsere litt mer, men litt og litt, step by step, innimellom meditasjon, pust, turer i naturen.

I helga holdt Randi og jeg workshop for en herlig gjeng som fikk testet intuisjonen og lært mer om healing og reading. Å holde kurs gir meg utrolig mye glede. Jeg blir inspirert av å se hvordan hver enkelt stråler når de mestrer noe de ikke trodde de ville klare, når de innser at de rare symbolene de får opp faktisk gir mening, og ikke minst se hvordan roen senker seg i energien. Drømmen min er å holde flere typer kurs, så får vi se hva vi får til. Er det noen som ønsker å lære mer om forskjellige tema? Jeg tenker dagskurs, ikke hel helg. Gjerne gi en lyd eller kommenter under her om du har ønsker, så skal vi se hva vi får til 🙂

Oktober blir en tilsynelatende rolig måned med åpen butikk lørdagene 1. og 22. som eneste planlagte jobb, så får vi se om det blir mer 😉 Jeg må forresten fortelle at nå har jeg spist vanlig sjokolade, og selv om det ikke var godt, er allerede fristelsen mer tilstede enn på mange måneder. Jeg må bare fortsette å holde meg hard skal jeg unngå å bli sjokoman på nytt, for selv om jeg vet at sjokolade er særdeles skadelig for helsa mi er det fryyyyktelig godt 😀

Takk for at du leser, håper vi sees i butikken på lørdag 🙂

26/9 Cathrine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *