Frisk?

Hverdagen er tilbake etter et drøyt år med sykdom. For meg er det fantastisk godt å kjenne at kroppen samarbeider stadig mer, og jeg vurderer nå om jeg skal redusere kortisondosen litt mer. Jeg har tatt 7,5 mg i flere måneder, og merker noen bivirkninger jeg gjerne skulle vært foruten. Jeg skal føle meg litt frem før jeg tar avgjørelsen, men kan love at fristelsen er stor! Selv om målet mitt er å bli frisk fra to autoimmune diagnoser og ha en betennelsesfri kropp uten medisiner, er det likevel viktig at jeg holder betennelsen nede mens kroppen jobber med å rette opp systemet. En ny nedtur er ikke tema, og heldigvis holdes kroppen fint i sjakk med lavdose prednisolon. Jeg får daglig spørsmål om helsen min og hvordan det går, tusen takk for det! Det er stort å kunne svare at jeg føler meg frisk, at energien er på topp og at livsgnisten gløder!

Kinesiolog Brynhild skal ha mye av æren for at jeg føler meg frisk. Jeg har vært hos henne 2-3 ganger i måneden i et halvt år, og suksessivt jobbet oss gjennom lag for lag. Fordi immunforsvaret ikke har spilt på lag med kroppen hele livet, har det bl.a. ikke klart rense bort kjemiske stoffer som svovel og kvikksølv. Mye av maten vi spiser daglig inneholder dette (for ikke å snakke om medisiner), noe en frisk person ikke har problemer med å rense ut fra kroppen. Hos meg har det hopet seg opp i organer som lever, milt, lunger og nyrer, noe som har gjort til at organene har jobbet på høygir. Dette har vært en av årsakene til at jeg har hatt betennelser i indre organer. En revmatolog ville trolig svart at det er vanlig med betennelsestilstander når man har en revmatisk tilstand, uten å sjekke HVORFOR organene er betente. Det er ganske vesentlig, mener jeg. Det har vært litt av en reise så langt å finne ut hvorfor kroppen min var så ute og kjøre som den var. Det er spennende å kjenne hvordan kroppen reagerer og responderer når Brynhild kobler sammen ledningsnettet mitt.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg ble så syk at jeg, i mine øyne, ikke hadde annet valg enn å legge om kosthold og livsstil totalt. Det verste er at jeg trodde jeg levde et ganske bra liv med trening og det jeg trodde var bra mat! Pasta, mye grovt kjøpebrød, sjokolade, melk, og sukkerholdige produkter var en stor del av hverdagskosten, selv om jeg også spiste frukt og grønt daglig. Det er hvetemel, sukker, gjær og e-stoffer til den store gullmedalje! Nå er motivasjonen å spise anti-inflammatorisk mat for å holde meg frisk. Det skal ikke store utskeielsen til før kroppen sier fra, så det er ingen vei tilbake til mitt gamle kosthold.

Så spørsmålet er, er jeg frisk nå? Bildet jeg ser i hodet når jeg skriver dette viser 80%, så det blir min indikator i dag. Men jeg føler meg 100% frisk, og DET er det viktigste 😀

Jeg får ganske mange henvendelser om både healing og husrens, og dessverre kommer jeg ikke til å ta på meg oppdrag ut året. Jeg kommer til å ta en ny statusrapport i januar 🙂

Butikken er åpen lørdag 22/10, og søndag 23. holder Randi og jeg healingkurs! Er du interessert i å lære mer om hvordan du kan utvikle dine healingevner, og også bli flinkere i reading, er dette kurset for deg! Send meg en melding om du har spørsmål 🙂

Bildet er tatt i Os utenfor Bergen, hvor jeg var på husmorferie i høstferien 🙂

Tusen takk for at du leser det jeg skriver! Bok nr 3 er påbegynt, vil du lese den når den kommer? 🙂

Hilsen Cathrine 16/10

6 Kommentarer on “Frisk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *