Nytt år, ny energi

Plutselig er vi to uker ut i januar, og for meg har det vært to heftige uker med mye motstand, tanker, og et enormt behov for å gjøre mye annerledes enn før. I forrige post nevnte jeg at julemat påvirket blodplatene og at jeg fikk en nedtur mentalt og fysisk som følge av det. Da klokken bikket midnatt den siste dagen i 2022, og vi endelig kunne ønske et nytt år velkommen, kom det en storm av tanker, forventninger og motstand i meg.

Som jeg har nevnt før er vi i midt et energiskifte som kan oppleves ganske krevende for mange. Et behov for å bryte ut fra det kjente og kjære, om det er jobben, et forhold, eller et vennskap. Behovet for fornyelse er skrikende, og ofte skjønner en ikke hvorfor. Det finnes ikke nødvendigvis en god forklaring, det er bare en enorm trang til å gå nye veier. Dette har jeg også kjent på. Jeg har jobbet med healing siden september 2015, i større eller mindre grad. Det sier seg selv at det har vært lite jobb i perioden jeg var syk, derfor har jeg vært SÅ klar for å begynne på igjen nå når formen endelig ble bedre. Men det var enklere sagt enn gjort. Det er åpentbart alt for tidlig å jobbe enda, det har universet fortalt meg ved at jeg har gitt fullstendig feil informasjon til kunden både ved healing og dyrekommunikasjon. Jeg trengte noen stang-ut før jeg ville innse hva dette betydde, og det var at jeg fortsatt trenger å bruke tiden på meg selv og ikke andre.

Det jeg begynner å innse er at mitt behov for endring kanskje vil gjelde jobben min. Butikken har vi allerede snudd opp-ned på, den åpner jeg for første gang i år førstkommende lørdag, 21.januar. Det jeg vet er at jeg vil fortsette å holde kurs, jeg har et spennende kurs på gang som vil være på nett, i tillegg til kursene jeg holder med Randi. I helga holdt vi workshop, 11.feb blir det healingkurs og 4.mars noe vi kaller Transformasjonsdag. Arangement om dette legges ut på Facebook, si fra om du er interessert, men ikke har Facebook så sender jeg informasjon 🙂

Med den nye energien, en bursdag som nærmer seg og snart 1-årsdag for innleggelsen på St.Olav, har jeg fått en ny giv angående kropp og helse. Målet mitt om å bli frisk fra mine to autoimmune sykdommer nærmer seg. Jeg er i en fase der jeg tar kortison annenhver dag. Det er ikke bevisst, det har bare blitt sånn. Hvorfor dette skjer nå vet jeg ikke, jeg bare stoler på at kroppen regulerer dosen for meg. Trening av en forfallen kropp blir også prioritert. Alt henger sammen, kroppen blir ikke optimal bare med endret kosthold og meditasjon, derfor vil jeg legge inn både styrketrening og kondistrening framover.

Til dere som har bestilt healing eller dyrekommunikasjon, jeg vet dessverre ikke om eller når det blir time. Om du heller ønsker å søke hjelp hos andre står du fritt til å gjøre det. Jeg vet bare en ting, og det er at ingenting blir som det har vært før. Takk for at du leser <3

Cathrine 15/1

2 Kommentarer on “Nytt år, ny energi

  1. Spennende å lese, og bekreftende på at universet sier ifra selv om viljen er der🥰🙏🥰 kjenner meg igjen på energiene som var helt»all over the place» i begynnelsen av året🤣🤣 kjekt å sjå deg igjen på Butikken i dag🙏❤️🙏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *