The show must go on

Først av alt: Gratulerer med morsdagen til alle fantastiske mødre! <3

Den siste måneden har vært krevende på flere måter. Gjennom hele min rekonvalesens har jeg sagt: Så lenge jeg ikke får behov for å legge meg på sofaen i løpet av dagen er formen min fin. Det har vært mitt tegn. Hvis jeg har så lite energi at jeg vil sove eller slappe av midt på dagen vet jeg at blodplatene er for lave. 2023 har bydd på heftige energier, en krevende fullmåne i mitt stjernetegn, krav til meg selv, og noen tøffe dager som mor. Jeg har funnet trøst og forklaring i at dette har vært årsaken til mine stadige horisontale besøk på sofaen.

I går skulle jeg holde healingkurs sammen med Randi. Vekkerklokken ringte kl 7, og formen var fin. PLutselig ser jeg i speilet at det renner blod fra nesen min. Det er grunn nok til at alarmklokkene ringer i hodet mitt. Videre finner jeg flere blåflekker på kroppen på helt usannsynlige plasser. Jeg trykket på alle, men ingen gjorde vondt. Det verste var likevel en større rød flekk på nederste del av leggen. I løpet av sekunder var angsten tilbake, og tusen tanker fløy gjennom hodet. Hvordan kunne dette skje? Er det noe jeg har spist som jeg ikke skulle spist, eller er det noe jeg burde spist? Har jeg vært for slurvete med medisinen? Jeg tar 2,5 mg prednisolon, men av og til glemmer jeg å ta den. Siden jeg nå vet hva blod og blåflekker betyr, kan jeg ta en større dose prednisolon for en stund for å høyne antall blodplater igjen. Orker ikke å løpe til legen for dette 😉 Utfordringen jeg kjente på i går var at det ville komme 8 deltakere til dagens healingkurs hjemme hos meg klokken 10. Jeg meldte Randi, min venninne, kollega og reddende engel flere ganger, og forklarte situasjonen. Hun kom, sammen med en av deltakerne, og hadde en intens healing på meg. Angst og frykt forduftet som vann for solen, jeg fikk en ro i kroppen, men følte meg litt himmelfallen da deltakerne kom inn døra. The show must go on, og jaggu klarte jeg å gjennomføre 7 timers kurs uten å ofre blodplatene en tanke. Da alle var gått, fikk jeg en ny runde påfyll av samme deltaker, noe som ga meg en ny boost samtidig som den ga meg ro.

Jeg vet at mange venter på healingtimer og dyrekommunikasjon, og kanskje er det vanskelig å forstå hvorfor jeg ikke kan gjøre det når jeg holder dagskurs eller har livesendinger. Jeg kan kjenne på både dårlig samvittighet og nesten skam over at jeg ikke klarer å hjelpe andre, men i neste øyeblikk tenker jeg at så lenge intuisjonen min sier at det er for tidlig, vet jeg at det stemmer. Å holde kurs en dag krever ikke energien min på samme måte som en reading eller healing. Det er åpenbart at jeg trenger dagene for meg selv enda, kroppen min trenger pleie og healing, og den energien kan jeg ikke dele bort til andre. Kanskje var det ikke bare heftige energier og fullmåne som fikk meg på sofaen, kanskje var det faktisk kroppen min som trengte en skikkelig pause for å hente seg inn. Sånn situasjonen er nå vet jeg rett og slett ikke når jeg vil ha healingtimer igjen.

Neste butikkdag er lørdag 25. februar sammen med Galleri RaMa, det gleder jeg meg til! 4. mars blir det transformasjonsdag og 24-25.mars blir det ny Intro workshop. I tillegg kommer et pendelkurs og mitt nye nettkurs, men datoer er ikke spikret enda. Først må jeg komme meg litt ovenpå igjen.

Takk for at du leser, og husk å være bevisst tanken din.

Hilsen Cathrine, frisk som en fisk (sånn ca), 12.feb 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *