156!!

SÅÅ GLAD!!! Det er nå to uker siden forrige blodprøve som viste trombocytter på 34. Og jeg vet at de hadde vært betydelig lavere enn det i dagene før. Da jeg våknet og var dårlig lørdag for 3 uker siden økte jeg kortisondosen fra 2,5 til 20 mg, som jeg spiste helt frem til sist fredag. At verdien var så lav gjorde at jeg økte dosen til 40 mg som jeg har spist i en liten uke før jeg gikk ned til 35 mg. Jeg har spist prednisolon on and off i over 20 år, og har rimelig grei kontroll på doser osv. Selvmedisinering gjør jeg på eget ansvar og anbefaler ikke det videre.

I dag var blodplatene oppe i hele 156, noe jeg er superfornøyd med!! Dermed går jeg ned til 30 mg for å unngå bivirkninger. Det er utrolig hvor mye dette påvirker meg mentalt, det har vært noen tøffe uker. Jeg er heldig som har mange dyktige folk rundt meg som veileder meg med sin intuisjon. Beskjeden jeg har fått er at hver gang jeg jobber eller gjør noe ekstra, bruker jeg dyrebar energi som tapper meg i lang tid. Så selv om det er tøft å akseptere vil hele våren kun brukes i butikken et par dager i måneden. Alle andre prosjekter legges på is til formen er mer stabil. Jeg har et mål for øye og det er å bli frisk, og det vil jeg klare! Tusen hjertelig takk for tålmodigheten, forståelsen og all støtte! Dere løfter meg og det er jeg ubeskrivelig takknemlig for <3

Massevis av nye varer er på tur inn til butikken og noe har allerede kommet, så om du liker krystaller kan det være lurt å følge med i tiden fremover! 😀 Butikken er åpen 11/3 kl 11-14.30 og 18/3 12-14 (Merk kortere åpningstider!)

GOD HELG! Hilsen Cathrine 3/3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *