Utvidelser

Det har vært stille en stund fra denne kanten, både i bloggen og på sosiale medier. Årsaken er noen tøffe uker med dårlig selvtillit og negativ holdning. Det er en «state» jeg ikke ønsker å være i, men av og til trenger jeg å føle på hvor drittlei jeg er av situasjonen jeg står i. Det ekstra blyloddet de siste ukene har vært kortisonansikt (den kan høres overfladisk ut, men med det på toppen av alt annet ble det nok), men det aller verste, som virkelig begynner å tære på, er at evnene mine nå har lagt i dvale i mer eller mindre 1,5 år. Jeg hadde et par korte runder med healing i 2022, utover det har både klarsyn og healingevner tatt ferie. Jeg har både akseptert og forstått det så lenge sykdomsbildet har vært uryddig og kaotisk, for det har vært nødvendig å fokusere på egen helse. Men det er ikke måte på hvor lenge jeg skal holdes tilbake..

Intuisjonen min er stødig så lenge det gjelder meg selv, men jeg klarer ikke å bruke den for å hjelpe andre som jeg er vant til. Jeg er i såpass god form nå at jeg ønsker å ta på meg mindre oppdrag, men universet stopper meg igjen og igjen. Tidligere planla jeg å starte nettkurs med selvutvikling, i tillegg til et pendelkurs. Men begge deler ble satt på vent etter streng veiledning fra mine hjelpere. Gang på gang får jeg beskjed om å være tålmodig….. Jeg skjønner at det nok har sine grunner, men jeg dirrer etter å komme i gang!

Så mens jeg venter på at evnene skal blomstre opp igjen, har jeg valgt å satse mer på butikkdriften. Jeg har vurdert fram og tilbake det siste året om jeg skulle legge ned eller satse. Det var meget nært en periode at døra ble stengt for alltid, men også der fikk jeg tydelig veiledning fra hjelperne mine. Butikken skulle få leve videre <3 Motivasjonen er nå på topp, så fra 1.mai utvider jeg derfor åpningstidene til lørdager i partallsuker (11-15) og torsdager i oddetallsuker (16-20). Jeg utvider også varesortimentet og har bestilt varer jeg ikke har hatt før, noe jeg vil fortsette med mot sommeren. Jeg kommer også til å videreføre refillsystemet av Sonett håndsåpe til LEAH Refillery som dessverre legges ned 29.april. Dette vil jeg annonsere mer når jeg har fått på plass alt 🙂

26.april fyller butikken 5 år (!!!), noe som vil feires kommende lørdag 22.april kl 11-15. Jeg vil sette ned en mengde varer til halv pris, og forhåpentligvis bugner også butikken av nye varer til da. Jeg håper du tar turen på lørdag, det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg de beste varene 😀 Jeg ønsker alle nye og gamle kunder hjertelig velkommen, og takker med det samme for all hjelp med å spre ordet <3

Hilsen Cathrine som gleder seg STORT til å tilbringe mer tid i butikken fremover <3

2 Kommentarer on “Utvidelser

  1. God bedring til deg❤Jeg er også dritt hakke lei av sykdom. Inn å ut av sykehuset siden oktober med brystsmerter, men hjertet er fint heldigvis. Innlagt til å med på selveste julaften og hadde så vondt at jeg trodde min siste time hadde kommet😥😥😥Å da var den plutselig kostokondritt de påstår jeg har,verker sånn innimellom at tårene bare triller😥Toppet seg det hele med corona I januar å siden så har blodmengen min bare gått ned og ned. Henvist til blodlege nå å skal på ct med brystbenet på fredag. Så å være lei av sykdom vet jeg alt om. Håper på bedre dager for både deg og meg snart❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *