Lunger i kaffen

Hei kjære leser,

det har lenge vært stille fra denne kanten både her og i sosiale medier. Jeg har lagt på sofaen under et pledd i flere uker med paddeflatt batteri. Vi hadde konfirmasjon 13.mai, som krevde mye planlegging og organisering i forkant, og som slo meg knock-out da dagen var over. Det var verdt det, men jeg fikk også en pekepinn på hvor lite/mye jeg tåler før jeg blir sengeliggende. Jeg har ikke tatt blodprøver siden sist oppdatering, men jeg har en ro i kroppen som har vunnet over angsten jeg hadde for at blodsykdommen skulle blusse opp igjen. Jeg tar 7,5 mg kortison enda, og kommer til å holde meg der en god stund til.

I dag da jeg gikk turen, fikk jeg en tanke som jeg kommer til å holde på. Jeg blir ikke syk på ny. Nå går det kun en vei, og det er mot en frisk kropp. I ukene jeg har lagt på sofaen, har humøret vært særdeles blæh, jeg har vært frustrert og lei og bare hatt lyst til å komme meg ut på tur. Det fikk jeg til to ganger, på dager jeg hadde mye energi. Den ene turen var 17000 skritt, den andre var 10000. Det var visst litt for mye, for jeg endte da opp på sofaen igjen med kvalme og flatt batteri. Så lærdommen i dette er å ikke brenne av alt kruttet på en gang, men heller ruge på det og bruke kun små mengder.

Jeg bruker å få beskjeder fra universet på forskjellige måter. I forrige uke drakk jeg kaffe til frokosten, og fikk da et tydelig bilde av to lunger i overflata. Mine lunger har vært reduserte i, tja, kanskje hele livet, og fleksibiliteten har vært veldig begrenset. Dette har jeg jobbet med for å forbedre med pusteteknikk og healing. Da jeg så bildet av lungene skjønte jeg at noe enten var på gang i dem. Etter et par super med kaffe kom et nytt bilde, denne gang av lever. Jeg takket universet for bildene, og skjønte umiddelbart at tiltak måtte gjøres. Det viste seg at jeg hadde betennelse i leveren, som jeg healet selv i tillegg til hjelp fra mentor. Vær oppmerksom om du ser et bilde eller et tegn, for selv om du kan synes at det var morsomt at det lignet på et eller annet, ligger det kanskje en heads up i det bildet.

Selv om jeg har hatt en ganske lang nede-tid nå, faktisk snart 2 år, har jeg kurset meg litt og prøvd å oppdatere meg og tilegne meg kunnskap ved å lese bøker. I tillegg til Dyretolkskolen, tar jeg et kurs om urtemedisin av Rolv Hjelmstad. Jeg leser om sjamanisme, urfolk og andre ting jeg kommer over. Så forhåpentligvis kommer jeg styrket ut av denne perioden på flere måter enn bare fysisk og spirituelt 🙂

Jeg får stadig spørsmål om jeg kan hjelpe andre, men det vil ta tid enda. Jeg vet heller ikke hvordan fremtiden ser ut med tanke på healing og husrens. Det har skjedd mye i min spirituelle utvikling også det siste året, og en beskjed jeg nylig har fått er at alt jeg har gjort før er utdatert, og at jeg oppgraderes på alle måter i kosmisk energi. Den nye energien må sette seg, og jeg må bli vant til hvordan jeg vil fungere i min «nye» kropp 😀

Butikken har utvidet både åpningstid og varelager. Den er nå åpen lørdager i partallsuker kl 11-15, og torsdager i oddetallsuker kl 16-20. Jeg har fått inn håndsåpe og klesvaskemiddel i refill (som LEAH Refillery hadde før), og jeg har tatt inn kjempegode urteprodukter fra Danas på Åndalsnes. Jeg holder åpent førstkommende lørdag, håper du svinger innom 🙂 Ta gjerne med en tom Sonett håndsåpeflaske, så fyller vi den opp 🙂

Takk for at du leste dagens blogginnlegg, jeg skal bli flinkere til å skrive fremover, jeg lover 🙂

Hilsen Cathrine 30.05.2023

2 Kommentarer on “Lunger i kaffen

  1. Det er alltid berikende å lese dine blogginnlegg Cathrine. Selv er jeg i ferd med å utvikle slitasjegikt i hendene og forløbig er tre fingre affektert. Det betyr også at dagene for Bali låven er talte og jeg ser for meg en stenging ila 2026 – alt etter hvordan det går med hendene – de er jo mine redskap !

    Jeg ønsker deg alt godt og lykke til på lørdag 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    1. Tusen takk Irene, så hyggelig å høre at du synes det! Derimot ikke like hyggelig å høre om slitasjegikt… Så trist at du må legge ned, men jeg skjønner deg godt. Man trenger hender og fingre når man jobber med massasje.. Håper du får godt besøk i tiden fremover på den fine låven din 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *