GOD JUL

Da er julen plutselig her, og det er på høy tid å ønske dere en riktig fin og fredfull jul ❤️🎄✨
Nå i desember hadde jeg siste åpningsdag i krystallbutikken, noe som var vemodig, men likevel helt riktig. Avgjørelsen tok jeg tidlig i sommer. Det har vært 5,5 fantastiske år, men nå ser jeg frem til å utvikle firmaet i nye retninger i 2024. Tusen takk til alle dere som har handlet hos meg disse årene, uten dere – ingen butikk❤️

Tidlig i år fikk jeg denne beskjeden: «Glem alt du har gjort (healing, husrens mm), det er nå utdatert. Nå skal alt bli nytt 👀»
Jeg er på en reise der jeg får testet grensene til både kropp og sinn, for ikke å glemme det spirituelle😮‍💨 Det eneste jeg vet pr nå er at mye mer skal på plass før jeg kan begynne å jobbe igjen. Jeg håper dere blir værende til jeg er tilbake🙏🏼✨ Uansett vil jeg takke så mye for all støtte, klemmer, gaver, meldinger og gode samtaler gjennom året, det har jeg satt enormt stor pris på❤️
Inntil videre ligger jeg i hi og er litt folkesky, og tror jeg aldri før har vært mer klar for et nytt år med blanke ark enn nettopp nå🙏🏼

Ta vare på hverandre og nyt dagene på den beste måten for deg ❤️🎄🎁

1 Kommentar on “GOD JUL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *