Kinesiologi

Endelig kom dagen som jeg har ventet på i en måned!! Da jeg kom hjem fra sykehuset i mars begynte tankene å svirre om hvem jeg skulle kontakte for å få hjelp med min videre prosess for å bli frisk. Flere navn kom på blokka. Green Doctor var en av dem, men som ikke turte å ta på seg jobben pga min komplekse sykdom; fullt forståelig og realt gjort. Noen har jeg strøket ut igjen uten å ta kontakt, andre har jeg avbestilt timen hos. Jeg følger intuisjonen i alle valg jeg tar og stoler på at det er riktig for meg, om det gjelder mat eller behandling.

I dag har jeg altså vært hos Brynhild Sande, som er kinesiolog og fysioterapeut, i tillegg til å være særdeles godt påkoblet åndelig. Etter å ha fastslått at hele systemet mitt var fullstendig ute å kjøre, at den autoimmune sykdommen kom idet jeg ble født, og at koblingen var brutt mellom lymfesystemet og et annet stort system (husker ikke, det var SÅ mye info), sa hun noe som virkelig gjorde inntrykk: «Det er helt utrolig at du i det hele tatt er i live med denne kroppen, og at du er oppegående og fungerer!»

Jeg er godt vant til å leve med MCTD, som er lunefull og kommer med bakholdsangrep, eller er PMS mot meg og blir sur og grinete om jeg visper sausen litt for lenge, bærer handlenett med bare en hånd, osv. Jeg er vant til undersøkelser, legenes alvorlige mine, bekymringer og svarresultat som ikke bare er positive. Men da er det likevel konkrete ting, jeg vet hva jeg har å forholde meg til. Det er hjertet, lungene, håndleddet, sena, fingrene, osv. Ingen har gitt meg status på cellene, lymfesystemet, den totale ubalansen som var, eller til en viss grad fortsatt er, i kroppen. Så da Brynhild sa dette, gjorde det mer inntrykk enn alle undersøkelser tilsammen.. Da skjønte jeg også hvor vanvittig godt beskyttet og påpasset jeg har vært i dette livet, fra familie så klart, men mest av alt fra mine åndelige guider. Det har ikke vært meningen at jeg skulle dø av sykdommene, det har vært meningen at jeg skulle finne veien til å bli frisk!! Det er bare enda klarere for meg nå, og også derfor jeg fikk sykdom nummer to tror jeg, blodsykdommen ITP.

Kurset jeg tar på nett, Energi medisin/energimedisin (stryk det som er feil 😀 ), er helt i samme gate som det Brynhild gjør. Dermed var jeg på et vis forberedt og synes det var gøy å oppleve det i praksis. Jeg skjønner nå hvorfor jeg ble guidet til å ta kurset, for der lærer jeg litt om det Brynhild gjør! Gleder meg allerede til neste time om 3 uker. Til da vil jeg tro kroppen har jobbet godt og er klar for ny runde! 🙂

Formen i dag er veldig god, bobler over av energi, men tar likevel livet ganske med ro. Alt handler om balanse, fra jeg står opp til jeg legger meg. Det er en utrolig lærerik og spennende runde dette her, og jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg valgte å gå min vei. I morgen er det ny runde på sykehuset med blodprøve og samtale med hematolog.

PS: Sett av lørdag 7.mai, da åpner jeg butikken igjen! 😀 Blir mange gode tilbud kun den ene dagen.

Hilsen en veldig opprømt Cathrine, 26/4.

2 Kommentarer on “Kinesiologi

  1. Det lille du skrev om kurset minnet veldig om det Brynhild driver med ja! 🙂 Så bra du merker virkning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *