Solformørkelse

Beklager at det ikke kom noen post i går, jeg sovnet fra alt! Har vært helt kaputt i går og i dag, og tenkt at det hadde med etterdønninger av korona å gjøre. Men det kan visst ha flere årsaker, for på lørdag er det delvis solformørkelse i tillegg til nymåne, og energien kan påvirke ved å gjøre deg trøtt. Så uansett hva årsaken er har det vært lite energi i denne skrotten 😀 Når jeg tenker meg om kan det også ha sammenheng med behandlingen jeg fikk på tirsdag, hun restartet jo hele systemet mitt. Jeg vet om andre som også er unormalt trøtte, og der er solformørkelsen eneste sannsynlige årsak. Så om flere sliter med å holde øynene åpne har du kanskje svaret nå 🙂 I går var jeg på sykehuset på ny kontroll. Blodplatene har gått ned litt til, men legen er fortsatt ikke stresset for jeg er godt innenfor normalverdien. Jeg er ikke like rolig, og synes hun er litt vel ivrig med å sette ned dosen på kortison. Denne gang ba jeg om å få gå lenger på samme dose, for å ikke slutte for tidlig før kroppen er klar for å kjøre løpet selv etter oppretting av gen-celler og balansering av forskjellige energibaner. Det fikk jeg lov til, så håper jeg blodplatene øker igjen til neste kontroll.

I går hadde Randi og jeg livesending der hun la kort og jeg sendte healing til noen utvalgte. I tillegg snakket vi om workshopen vi skal holde nå i helga. Vi rekker to helger til før sommerferien, en i Steinkjer og en her. Det er utrolig gøy og givende og holde workshop, jeg kunne gjort det hver helg! 🙂 Det blir derimot ikke enkelttimer med healing og husrens med det første, jeg trenger dagene til mine ting enda merker jeg. Butikken åpner lørdag 7.mai, og vil kun være åpen i partallsuker, lørdager kl 11.00 til 15.00.

Maten er en prøvelse for tiden. Fristelsene er overalt, og jeg har lyst på alt jeg ikke bør spise. Begynner å bli lei av stekte grønnsaker som utgjør nesten hver middagsrett, og det går mye i salat til lunsj. Trenger å lage noen bedre rutiner for å få variasjon, for dette holder ikke i lengden. Det er alltid noe jeg ikke har av det som står i oppskriftene, som gjør det vanskelig å lage noe på sparket. Jeg har fortsatt ikke fått tak i alle spesial-produkter, det er vel der jeg må gjøre en innsats, tror jeg.

Skal prøve å rekke blogginnlegg i helga, men siden det blir kurs-modus er det ikke sikkert jeg rekker det alle kveldene.

Uansett, ønsker dere alle en riktig god helg, nyt siste rest av april og ønsk mai velkommen <3

Cathrine 28/4

1 Kommentar on “Solformørkelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *