Stikk ut!

Selv om vi er tre dager ut i mai er det varierende vårfølelse.. Det sludder, hagler og blåser, men i kveld forsvant skyene og sola tittet frem. 1.mai startet årets Stikkut-sesong, og i dag benyttet vi oss av solens lokkende stråler og gikk to turer på totalt 5 km. Med tanke på kroppens tilstand var jeg spent på hvordan det ville gå, men må innrømme jeg ble positivt overrasket over hvor lett det gikk. Jeg har langt igjen før jeg er i god form selvfølgelig, men nå har jeg fått en indikasjon 🙂 Ungene var veldig glad for at modern ble med på tur igjen, vi har ikke gått lengre turer sammen siden juli! Men nå fungerer ankelen veldig bra, så jeg håper på en aktiv fjelltur-sesong 🙂

I går lovte jeg å gjøre yoga i dag.. Det har jeg ikke gjort, men jeg har meditert og som sagt gått tur, så tenker det er innafor 😀 Ny mulighet i morgen! Randi og jeg går live i morgen (altså onsdag 4.mai), i 12-13-tiden fra vår Facebookside. Det blir en lunsjprat om tanker, samt at en utvalgt får et kort. Sleng deg med, det er gratis 🙂

Etter beskjeden om å ikke være så rigid i kosten, kjenner jeg at jeg slapper av litt mer. Jeg har fått igjen gleden av å planlegge og lage nye retter, den har vært fraværende i over en uke. Med lavere skuldre får jeg også bedre humør og føler meg lettere til sinns, veldig godt 🙂 Det tar på å gjøre så store endringer på kort tid, det har rett og slett vært en mental påkjenning. Jeg er spent på hva dagnes blodprøver viser, svaret får jeg ikke før mandag. Det er en spenning fra uke til uke, hva skjer i kroppen som jeg ikke merker? Det er enda nesten 2 uker til jeg skal tilbake til Brynhild, er utrolig spent på hva hun kan gjøre videre! Enn så lenge gjør jeg energimedisin-øvelser og bruker pusteøvelser flere ganger gjennom dagen. Veien mot en frisk kropp fortsetter 😀

Cathrine 3/5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *