Energiboost!

I dag har jeg hatt en fantastisk dag i krystallbutikken min på Hjelset! Siden jeg ble syk i juli har både motivasjonen og energien vært svært varierende med tanke på å gå på jobb. Heldigvis har jeg fantastiske Jadranka som hjalp til med å holde butikken i gang i perioder jeg ikke klarte å reise meg fra sofaen, andre ganger holdt jeg rett og slett stengt. Men for meg som ELSKER jobben min, var det ganske merkelig å kjenne at jeg ikke hadde lyst å dra dit. Den har vært mitt andre hjem de siste årene, det er dit jeg drar om jeg trenger litt tid for meg selv eller hvis jeg trenger påfyll av energi. Å endelig kunne reåpne butikken i dag, drøyt 4 år etter den åpnet dørene for første gang, ga meg en energiboost og en veldig lykkefølelse. Tusen takk til alle kundene som kom innom, det kokte! 😀 Nå er motivasjonen tilbake for fullt, så her kommer balansetreningen inn. Jeg skal fortsatt ta vare på meg selv og ikke bli helt oppslukt igjen, selv om det kan bli vanskelig 🙂 Neste åpningsdag er lørdag 21.mai, gleder meg allerede! 😀

Jeg har fått en annen ro når det gjelder kosthold. Føler jeg begynner å finne en rytme, og selv om jeg fortsatt er nybegynner og har mye å utforske, synes jeg det går veldig greit. Jeg har sluppet det ekstreme kjøret jeg hadde de første ukene, med det mener jeg at om jeg en dag ønsker å spise et produkt som er litt «utenfor grensene» gjør jeg det med god samvittighet. For eksempel hadde jeg brunost på min glutenfrie brødskive i dag. I går spiste jeg marinert kyllingfilet (halleluja, det var godt!), og da har jeg ingen problemer med å spise mer riktig igjen i noen dager. Tror ikke det er det verste jeg kan spise, så jeg lever fint med det 😀 Jeg tar jo fortsatt litt kortison, men jeg merker i alle fall ikke noe forverring av hevelse og leddsmerter om jeg skeier ut en dag. Det var primært sjokolade (og rødvin) jeg reagerte på før, men det rører jeg ikke nå så hendene er utrolig gode sammenlignet med hva jeg er vant til <3 Det blir spennende å se hvordan kroppen vil fungere helt uten medisiner, men det er noen uker til enda.

Da jeg kom hjem fra sykehuset og hadde mistet mye blod, var jeg skjelven i flere uker og følte meg veldig svak. For et par kvelder siden hjalp jeg datteren min med å sette opp et treningsopplegg. Jeg har alltid vært opptatt av styrketrening, og har nå opplevd hvor skremmende fort kroppen «råtner» når den ikke blir brukt. Det begynner å bli lenge siden forrige yogatime, så jeg må lage en timeplan sånn at ikke dagene går uten at jeg rekker en liten treningsøkt med styrke eller yoga. Tanken er at jeg må gjøre det jeg kan for å få kroppen til å fungere, kosthold er en viktig del selvfølgelig, trening er en annen. Den viktigste er hjelpen jeg får av Brynhild, gleder meg veldig til nye time om en uke! Frem til da skal jeg holde kroppen ved like 🙂

Håper du får en fortsatt fin helg! <3

Cathrine 7/5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *